Registruotis pas gydytoją internetu jau gali ir pasvaliečiai

Ekrano nuotrauka iš 2015-12-08 08:53:08

Visiems, kas naudojasi internetu, nuo šiol nebereikės stovėti eilėse prie Pasvalio pirminės asmens sveikatos priežiūros centro registratūros ar bandyti savo kantrybę į ją skambinant nuolat užimtu telefonu. Įdiegus elektroninę išankstinės pacientų registracijos sistemą, registruotis pas Pasvalio PASPC gydytojus jau galima ir interneto portale www.sergu.lt

Anot PASPC vyr. gydytojo Viliaus Povilionio, pacientas ne tik taupys savo laiką, nes internetu registruotis galima bet kuriuo patogiu paros metu. Jis turės ir didesnę pasirinkimo laisvę, nes kompiuterio ekrane matys visus laisvus laikus: dieną ir valandą, kada jį gali priimti norimas gydytojas – ne tik Pasvalio poliklinikoje, bet ir visose ambulatorijose.

Jei portalo www.sergu.lt paslaugomis naudojatės pirmą kartą, paspaudus nuorodą „Prisijungimas pacientui“, pasirodžiusiame langelyje reikia spausti „Naujo paciento registracija“. Tada reikės įvesti savo mobiliojo telefono numerį ir pažymėti, jog sutinkate su naudojimosi taisyklėmis. Netrukus į jūsų telefoną bus atsiųsta žinutė su slaptažodžiu, kurį įvedę galėsite prisijungti prie portalo duomenų bazės. Sistema taip pat paprašys įvesti asmeninius duomenis. Jungiantis kitą kartą jų kartoti nebereikės: užteks įvesti tik telefono numerį ir slaptažodį.

Zina MAGELINSKIENĖ

Visą straipsnį skaitykite 2015-12-08 „Darbe“.

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.