TOP 3 priežastys, kodėl verta pirkti iPhone 13

Apple išmanieji telefonai visada traukia dėmesį ir sulaukia daug liaupsių. Tačiau ne visada būtina pirkti naujausią iPhone, kad džiaugtumėtės puikiai veikiančiu ir kone viską galinčiu išmaniuoju. Pakankamai naujo iPhone 13 kaina – patrauklesnė nei pačių naujausių modelių, tačiau jis vis tiek siūlo puikų našumą ir daug galimybių. Štai TOP 3 priežastys, kodėl dar ir šiandien verta pirkti naują iPhone 13 telefoną.

Labai gera galinių kamerų sistema

Telefonai iPhone 13 turi dvigubos galinės kameros sistemą su 12 MP ultra-wide itin plataus kampo objektyvu ir standartine plataus objektyvo kamera. Naujas, dar jautresnis optinis vaizdo stabilizavimas užtikrina, kad net tuomet, kai rankos dreba ar juda, kadrai bus nesusilieję. Na, o Photographic Styles sprendimas leidžia iš karto pritaikyti visų ateityje daromų nuotraukų išvaizdą pagal jūsų stilių.

Abu objektyvai turi naktinį režimą. Jis pagerina foto ir video kadrus esant silpnam apšvietimui, todėl iPhone 13 idealiai tinka mėgstantiems daug fotografuoti ar filmuoti kelionių, laisvalaikio metu bei užsiimantiems soc. medija.

Galingas A15 Bionic lustas

Svarbiausias iPhone 13 komponentas – A15 Bionic lustas. Pagrindinis Apple išmaniojo telefono mikroprocesorius užtikrina spartumą ir efektyvų energijos naudojimą.

Šis Apple kompanijos sukurtas lustas yra idealiai pritaikytas telefono su iOS darbui. Jis optimizuoja visus procesus – nuo fotografavimo iki žaidimų. Viskas turėtų veikti sklandžiai, be vėlavimo, delsos, strigimų.

Spartusis A15 taip pat palaiko pažangias mašininio mokymosi galimybes, todėl iPhone 13 galės išnaudoti ir įvairias kitas savo techninės įrangos galimybes taip, kad telefonu naudotis būtų dar patogiau ir smagiau.

Nemažos talpos akumuliatorius, ilgas veikimo laikas ir geras ekranas

Net trys privalumai vienoje vietoje, bet jie visi nusipelno paminėjimo.

Akumuliatoriaus veikimo trukmė yra labai svarbus aspektas, bet kuriam telefonui, o iPhone 13 turi bateriją, kuri veikia iki 2,5 valandos ilgiau nei pirmtako iPhone 12.

Na, o Super Retina XDR – OLED technologijos ekranas yra itin ryškus bei vienas iš geriausių pasirinkimų visoje telefonų rinkoje. Jis atkuria nuostabų vaizdą, nesvarbu, ar žiūrite vaizdo įrašus, naršote naujienų portaluose, ar žaidžiate žaidimus.

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.