Pigiau – nereiškia, kad prasčiau

Planuojant brangesnį pirkinį, pavyzdžiui, naują modernų televizorių, kiekvienas trokšta mokėti kiek pigiau ir sutaupyti. Todėl šiek tiek laiko skiriama akcijų ir gerų kainų paieškai. Bet kartais vyrauja nuomonė, jog pigiau parduodami daiktai būna prastesnė kokybės. Kaip yra iš tiesų – ar tikrai pigiau bus prasčiau?

Akcijos – ta pati kokybė, tik geresnė kaina

Televizoriai su akcija tikrai nereiškia, jog tas prietaisas prastesnis. Taikoma nuolaida tiesiog yra pardavėjų įrankis, kurį naudoja siekdami didinti pardavimus, pritraukti daugiau pirkėjų, didinti žinomumą ir pan. Juo labiau jei kalbame apie televizorius ar panašius prietaisus. Akcija gali suteikti šansą už turimą sumą įsigyti kur kas geresnių parametrų prietaisą. Tad jei artimuose planuose yra televizoriaus įsigijimas, drąsiai dairykitės akcijų ir mokėkite mažiau už tą pačią kokybę.

Kaip dar galima sutaupyti?

Nuolaidos – ne vienintelis būdas mokėti kiek pigiau. Šiandien daugelis e. parduotuvių turi naujienlaiškius ir juos užsiprenumeravusiems siūlo vienkartinę nuolaidą. Taip pat kai kuriose prekybos vietose galite sukti virtualų laimės ratą ir burtų keliu laimėti tam tikrą piniginės ar procentinės išraiškos nuolaidą. Sutaupyti galite ir pirkdami vieną prietaisą, o kitą gaudami dovanų arba už antrą mokėdami daug mažesnę kainą ir pan.

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.