Kviečia paragauti garsaus galiūno verdamos žuvienės

Renginio organizatorių foto.

Visiems puikiai pažįstamas galiūnas Vidas Blekaitis sausio 14 d. atvyksta į Pasvalį. Tiksliau – į Talačkonius. Tik šį kartą vienas stipriausių Lietuvos žmonių kilnos ne svarmenis, o samtį.

– Su Vidu susipažinome ne taip seniai. Paskutiniu metu žmogus labai stipriai „paniręs“ į kulinariją – gamina, rūko žuvį, mėsą. Žinau, kad šventėse jis su panašiu gardaus maisto entuziastu Dariumi Glušausku verda žuvienę. Kadangi po didžiųjų švenčių visus apėmusi depresija, mažai kas vyksta, o mūsų verslas neatsiejamas nuo žuvies, pakvietėme Vidą atvykti ir pasvaliečiams išvirti gardžios žuvienės, – sakė telefonu kalbintas Talačkoniuose įkurtos parduotuvės-rūkyklos „Žuveliokai“ savininkas Andrius Maskoliūnas. 

Vidas Blekaitis su bičiuliu atvyks iš vakaro. Žuvienę, kurios sultinys bus verdamas iš karpio, o pati sriuba gardinama upėtakiais ir kitomis žuvimis, svečiai pradės virti naktį. 

Norintys nusipirkti dubenį gardžios sriubos ir, žinoma, pabendrauti su charizmatiškuoju stipruoliu, į aikštelę Talačkoniuose šalia parduotuvės-rūkyklos „Žuveliokai“ turėtų rinktis sausio 14 d., šeštadienį, 13 val. 

– Jei viskas bus gerai ir mūsų sumanymas pasiteisins, panašių renginių bus ir daugiau. Artimiausiuose planuose – stintų kepimo šventė Talačkoniuose, – planais dalinosi Andrius Maskoliūnas.

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.