Kviečiame palaikyti pumpėniečius

Rugsėjo 19 d. startavo viešas balsavimas, kurio metu Lietuvos žmonės kviečiami išreikšti savo pilietinę valią balsuojant už, jų manymu, labiausiai nusipelniusias projekto iniciatyvas „Stiprios Lietuvos“, „Teisingos Lietuvos “, „Žalios Lietuvos “ ir „Inovatyvios Lietuvos“ kategorijose.

Šalies vadovo teigimu, savanorystę ir bendruomenių sutelktumą skatinantis projektas „Lietuvos galia“ padėjo atrasti tikrus šalies šviesulius – susitelkusias bendruomenes ir šaunius žmones, kurie savo pastangomis kuria ir augina Lietuvą. 

„Visi jūs, gyvenantys sostinėje ar viename iš nuostabių Lietuvos regionų, esate nenugalima Lietuvos jėga. Drąsiai imatės lyderystės ir savo iniciatyvomis bei savanoriškais darbais rodote, kokia galinga ir viską keičianti gali būti pilietinė galia. Kviečiu šia galia pasinaudoti ir renkant stipriausias šių metų iniciatyvas“, – sakė Prezidentas. 

Per metus „Lietuvos galios“ platformoje buvo užregistruota daugiau nei 200 iniciatyvų iš visos Lietuvos ir lietuvių bendruomenių užsienyje. Viena jų – Armino Vareikos suburta organizacija „Būk geresnis“, savo veiklą prieš šešerius metus pradėjusi Pumpėnų miestelyje ir išsiplėtusi Pasvalio rajone bei planuojanti plėtrą visoje Lietuvoje. 

„Būk geresnis“ organizacijos ir Armino Vareikos mūsų skaitytojams pristatyti nereikia. Jų socialiniai, kultūriniai, savanorystę skatinantys projektai puikiai žinomi mūsų krašte. Beje – „Būk geresnis“ – vienintelė mūsų rajono iniciatyva, pristatyta Lietuvos Respublikos prezidento Gitano Nausėdos globojamame konkurse. 

Konkurso nugalėtojai bus renkami dviem etapais – viešu balsavimu ir komisijos vertinimu. Už labiausiai patikusias iniciatyvas piliečiai bus kviečiami balsuoti iki lapkričio 1 d. projekto interneto svetainėje www. lietuvosgalia.lt

15 daugiausiai balsų surinkusių iniciatyvų iš kiekvienos kategorijos bus pateiktos svarstyti kompetentingai komisijai. Įvairių sričių ekspertų komisija išrinks 20 šių metų konkurso laureatų, kurie bus apdovanoti iškilmingos ceremonijos metu – gruodžio 3 dieną. 

Kaip palaikyti „Būk geresnis“? 

Interneto naršyklėje eikite adresu https://www.lietuvosgalia.lt/iniciatyva/buk-geresnis-mazu-lietuvos-miesteliu-atgimimas-misija-imanoma/

Spauskite nuorodą „Atiduoti balsą“. 

Iššokusioje formoje įveskite savo vardą, pavardę, elektroninio pašto adresą bei pažymėkite, kad sutinkate su Privatumo politika. 

Paspaudus „Balsuoti“, į jūsų nurodytą elektroninį paštą ateis laiškas, skirtas patvirtinti jūsų balsą. Spauskite laiške esančią nuorodą „Balsuoti“. 

Viskas – jūsų balsas už „Būk geresnis“ atiduotas!

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.