Kaip pasirinkti geriausius plaukų tiesintuvus?

Jei esate vienas iš tų, kurie visada svajojo apie švelnesnius, blizgesnius ir tiesesnius plaukus, galite naudoti tokias kosmetikos priemones kaip plaukų tiesintuvai. Šiais laikais grožio ir sveikatos klausimai visiškai priklauso nuo jūsų pačių. Šiuo metu yra įvairių technologijų, kurios gali priversti net pačius keisčiausius plaukus tapti tiesiais ir spindinčiais. Rinkoje yra įvairių tiesintuvų gaminių, iš kurių galima rinktis. Tačiau tik prieš tai įsitikinkite, kad žinote, ko ieškoti patikimo ir geriausio plaukų tiesintuvo, kuris veiktų efektyviai ir neturėtų jokio neigiamo šalutinio poveikio.

Geriausių plaukų tiesintuvų pasirinkimas

Taigi, kaip išsirinkti geriausią? Pirmiausia patikrinkite prekės ženklą ir naudojamų ingredientų sudėtį. Lentą taip pat turėtumėte rinktis atsižvelgdami į tai, kokius priedus ar papildomas funkcijas ji turi. Pavyzdžiui, yra infraraudonuju spinduliu tiesintuvas, prie kurių pridedamos šukos, o yra tokių, kuriuose įmontuota garų funkcija, skirta labai nepaklusniems garbanotiems plaukams. Galiausiai įsigykite plaukų tiesintuvą, kuris leidžia reguliuoti temperatūrą. Akivaizdu, kad tai svarbu, kad prireikus galėtumėte padidinti karštį ir sumažinti, kai plaukams bus per karšta.

Plaukų tipai

Geriausių plaukų tiesintuvų pasirinkimas gali būti susijęs su jūsų plaukų tipu. Pavyzdžiui, jei turite nepaklusnius, garbanotus plaukus, turėtumėte naudoti tiesintuvą su įmontuotomis šukomis. Taip pasieksite geresnių rezultatų. Lyginant plaukus, šukos juos taip pat išlygina. Tačiau jei turite garbanotus plaukus, plaukų lygintuvas su šukomis gali sudirginti plaukų sruogas, todėl jie atrodys šiurkštūs ir standūs. Jei turite šiek tiek banguotus plaukus, iš tikrųjų galite naudoti bet kurį iš šių dviejų tipų, kaip norite.

Tačiau bet kokiu atveju jums bus protinga rinktis plaukų lygintuvą su keraminėmis plokštelėmis. Taip yra todėl, kad keramikos paviršius yra labai lygus, todėl plaukai nedirgsta, kai slysta per dvi vietas. Keramika taip pat įkaista daug greičiau, paprastai per 30 sekundžių, o tai reiškia, kad nereikia laukti, kol lygintuvas įkaista iki reikiamos temperatūros. Tai tik keli patarimai, kaip išsirinkti geriausias plaukų tiesinimo žnyples. Galite patikrinti internetines apžvalgas, kurios dar labiau padės jums padaryti tobulą pasirinkimą.

Skirtingų prekės ženklų ir tipų plaukų tiesintuvai

Šiuo metu rinkoje yra daug skirtingų prekės ženklų ir tipų plaukų tiesintuvų. Kaip ir tikėtasi, visi jie teigia, kad yra geriausi plaukų tiesintuvai, kokius tik gali rasti vartotojai. Tačiau, žinoma, žinome, kad tai tėra paprasčiausia reklama. Jei tikrai norite sužinoti, kuris gaminys jums geriausiai tinka, turite šiek tiek padirbėti. Tyrimai yra raktas į geriausio tiesintuvo, skirto būtent jūsų plaukų tipui, suradimą.

Pavyzdžiui, jei turite nepaklusnius, garbanotus plaukus, galite įsigyti plaukų tiesintuvą, kuris turi plonų dantukų šukas, kad jūsų plaukai būtų išlyginti prieš slystant per lygintuvo plokšteles. Tačiau jei turite garbanotus plaukus, norėsite išvengti šių sruogų dirginimo ir jų šiurkštumo. Tuomet jums geriau tiktų plaukų lygintuvas be šukų. Keraminiai plaukų tiesintuvai taip pat geriausiai tinka jautriems plaukams, nes jų paviršius yra labai lygus, todėl neleidžia sudirginti plaukų sruogų. Norėdami rasti jums tinkamiausią tiesintuvą, prieš pasirinkdami variantą atsižvelkite į savo plaukų tipą.

Kodėl geriausios plaukų tiesintuvai yra su keraminėmis plokštelėmis

Jei ieškote geriausių plaukų tiesintuvų, tai turi būti tie, kurie pagaminti iš keramikos. Tam yra daug priežasčių.

1. Keramikos paviršius yra labai lygus, todėl plaukų sruogos, slysdamos per plokšteles, nedirgsta.

2. Keramika savaime reguliuoja temperatūrą, todėl rizika nudeginti plaukus yra nedidelė, jei iš viso yra.

3. Ši medžiaga geba tolygiai paskirstyti temperatūrą.

4. Ji greičiau įkaista ir sukuria neigiamą jonų krūvį, kuris padeda užfiksuoti drėgmę ir plaukų spalvą.

Tai privalumai, kuriais galėsite mėgautis naudodami keramines plaukų tiesinimo žnyples. Yra ir kitų funkcijų, kurios jums gali būti naudingos, pavyzdžiui, įmontuotos šukos, kurios puikiai tinka nepaklusniems, garbanotiems plaukams.

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.