Moters grožis ir jo puoselėjimas

https://pixabay.com/

 Krūtų didinimas – mediciniškai dar vadinamas augmentacinė mamoplastika. Ši operacija yra viena iš populiariausių ir dažniausiai atliekamų estetinės chirurgijos procedūrų praktikoje. Daili krūtinė yra neabejotinai moteriškumo simbolis. Pasitikėjimo savimi kultui didėjant, moterims suteikiama laisvė rinktis priemones, kurios padėtų grąžinti pasitikėjimą savimi.

       Krūtų didinimas padeda moterims atgauti, atstatyti ir suformuoti norimą savo figūros balansą. Krūtų didinimo operacijos daromos moterims tik nuo 18 metų, ne nėščioms, neturinčioms sveikatos nusiskundimų, turinčioms realius lūkesčius. Krūtų didinimo operacija yra nesudėtinga. Ji trunka apie dvi valandas. Operacija yra atliekama taikant bendrinę nejautrą. Prieš operaciją pacientė turi kelioms savaitėms atsisakyti žalingų įpročių, 6 valandas prieš operaciją nevalgyti ir negerti.

       Po operacijos svarbu:  6 savaites – bent 23 valandas per parą būtina dėvėti specialią liemenėlę, kuri suteikiama klinikoje. Maždaug du mėnesius vengti fizinės veiklos, kad nesukelti kraujavimo aplink implantą. Kelias dienas vengti rankų kilnojimo. Tai paspartins gijimo procesą, nes neišsitemps aplink implantą esantis raumuo ir kiti audiniai. Kurį laiką nemiegoti ant pilvo. Pjūvio vietą pusė metų saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, kad randas kuo greičiau išbluktų. Siūlai išimami po septynių dienų.

       Nukarusios krūtys moterims gali atsirasti po gimdymo, svorio netekimo, vykstant senėjimo procesui. Šią deformaciją galima koreguoti, atliekant krūtų pakėlimo operaciją. Pacientės operuojamos bendrinėje nejautroje. Operacija gali būti atliekama kartu su implantų operacija. Krūtų pakėlimo operacija atliekama ne vien tik pas mus Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje. Šiandien bet kokio amžiaus moteris gali jaustis gerai ir įgauti pasitikėjimą savo nepriekaištinga išvaizda.

       Po operacijos rezultatai matomi iš karto. Tačiau kurį laiką gali būti jaučiamas diskomfortas. Speneliai gali būti nutirpę, o krūtims padidėjęs jautrumas. Mėnesį po operacijos gali būti tinimas, nemalonūs pojūčiai, bet ilgainiui pabrinkę audiniai atsileidžia, pjūvių vietos ima randėti, kol žymės galutinai išblunka. Nauja krūtų forma nusistovi per keletą mėnesių. Po operacijos pirmą parą praleidžiama klinikoje. Tačiau grįžus namo būtina saugotis, atidi asmeninė priežiūra, laikantis gydytojo paskirtų nurodymų.

        Prieš ryžtantis krūtų pakėlimo operacijai, moteris privalo kruopščiai  išsiaiškinti detales, ne tik susijusias su pačia operacija, tačiau ir apie savo bendrąją sveikatos būklę.  Prieš chirurginę procedūrą yra labai svarbi plastikos chirurgo konsultacija. Chirurgas moteriai kruopščiai išaiškins visą reikalingą informaciją, kurią būtina žinoti prieš ir po operacijos. Be bendrų reikalavimų prieš procedūrą labai svarbu: gera sveikatos būklė, stiprus imunitetas, žalingų įpročių atsisakymas

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.