Pasvalyje vyko Lietuvos rajonų bokso čempionatas

Pasvalyje vykusiame Lietuvos rajonų suaugusiųjų ir jaunimo bokso čempionate – (iš kairės) šiaulietis treneris Marius Kravčiukas, mūsų boksininkai Neidas Jokšas, Ernestas Sinkevičius, treneris Stasys Balčiauskas, Dija Bajalytė, Kamilė Aglinskaitė, Viktorija Strekaitė, Arnas Kazakevičius, Rytis Bajalis, Dovydas Varanauskas.

Balandžio 29–30 dienomis Pasvalyje vyko Lietuvos rajonų suaugusiųjų ir jaunimo bokso čempionatas, kuriame dalyvavo apie šešiasdešimt boksininkų iš Šilutės, Kretingos, Palangos, Telšių, Naujosios Akmenės, Biržų, Kėdainių, Jonavos, Tauragės, Kalvarijos, Pasvalio, Panevėžio, Kauno, Vilniaus rajonų.

Jaunimo amžiaus grupėje nugalėtojais tapo visi šeši mūsų rajono boksininkai – Dija Bajalytė, Viktorija Strekaitė, Kamilė Aglinskaitė, Rytis Bajalis, Arnas Kazakevičius ir Neidas Jokšas. 

– Suaugusiųjų amžiaus grupėje dalyvavo du mūsų boksininkai – Ernestas Sinkevičius ir Dovydas Varanauskas. Abu šventė pergales ir iškovojo čempionų titulus. Tik gaila, kad dėl patirtos kojos traumos negalėjo boksuotis Aras Dudėnas, o daugkartinis Lietuvos čempionas Saimonas Banys su rinktine buvo išvykęs į tarptautinį turnyrą. Manau, būtume turėję dar du čempionus, – svarsto treneris Stasys Balčiauskas. 

Jis džiaugėsi, kad po tokios ilgos pertraukos mūsų boksininkų rezultatas tikrai puikus: 

– Juk beveik metus negalėjom normaliai treniruotis. Dabar šie vaikinai ir merginos, išskyrus dar per jauną Rytį, gegužės 18–22 dienomis Panevėžyje dalyvaus Lietuvos jaunimo bokso čempionate. Ir vėl tikiuosi gerų rezultatų. Gaila, kad varžybos vyksta be žiūrovų. Nors boksininkams gal mažiau jaudulio. 

Treneris už pagalbą padėkojo Pasvalio sporto mokyklai, Rimui Želviui, Sigitui Paliuliui, uždarajai akcinei bendrovei „Alsteka“ ir visiems, kurie remia mūsų boksininkus. 

– Jei ne Pasvalio žmonių palaikymas, tai čia gal ir bokso nebūtų. O mes ir toliau stengsimės garsinti savo kraštą, – kalbėjo Stasys Balčiauskas. 

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.