Balsuokim už pasvalietes – projekto „Draugystė veža“ dalyves

Jau galima balsuoti už socialinio projekto „Draugystė veža“dalyvius. Šiemet jame dalyvauja draugių iš Pasvalio duetas – Raminta ir Lorena. Jos kartu su dar dvidešimčia pretendentų porų varžosi dėl kelionės į šiemetę Euroviziją – į Portugalijos sostinę Lisaboną.

Projekto „Draugystė veža“, kurį organizuoja VšĮ „Baltijos ugdymo centras“ ir Neįgaliųjų reikalų departamentas, pagrindinis tikslas – mažinti atskirtį tarp neįgaliųjų ir negalios neturinčių žmonių. Tad visose projekte dalyvaujančiose porose vienas iš draugų yra su negalia.

Raminta Stankevičiūtė nuo pat gimimo skendi tamsos pasaulyje. Tačiau mergina visada buvo ir yra kupina gyvenimo džiaugsmo, optimizmo, širdies šviesos. Kartu su Raminta projekte dalyvaujanti jos draugė Lorena Jankauskaitė dirba „Ustukių malūno“ įmonės finansininke. Merginos susidraugavo prieš aštuonerius metus, besimokydamos Pasvalio Petro Vileišio gimnazijoje. Jų draugystė, patikrinta ir laiko, ir atstumo, yra stipri bei nuoširdi. Muziką ir keliones labai mėgstančioms pasvalietėms galimybė pabūti Eurovizijos festivalyje, aplankyti Portugaliją būtų didelės svajonės išsipildymas. Daugiau apie šias merginas ir jų draugystę galite pasiskaityti 2018 m. vasario 8 dienos „Darbo“ laikraštyje arba interneto svetainėje: http://darbs.lt/2018/02/08/draugyste-veza-nuo-pat-mokyklos-suolo/

Penkios projekto „Draugystė veža“ laimėtojų poros bus išaiškintos, žiūrovams balsuojant portale www.lrt.lt. Nugalėtojus ketinama paskelbti finalinėje nacionalinės Eurovizijos atrankos laidoje kovo 11 dieną. Į šį filmavimą bus pakviesti visi projekto „Draugystė veža“ dalyviai.

Gegužės mėnesį projekto laimėtojų laukia įspūdžių ir nuotykių kupina kelionė į Portugaliją bei galimybė gyvai stebėti Lietuvos ir kitų šalių atstovų pasirodymus Eurovizijos festivalyje.

Balsuoti už pasvalietes Ramintą ir Loreną galima LRT interneto svetainėje adresu: www.lrt.lt/projektai/ draugyste-veza/balsavimas. Reikia uždėti žymą ties Ramintos ir Lorenos nuotrauka, pažymėti langelį „Aš ne robotas“ ir spustelėti „Siųsti“.

Visi palaikykim šias šaunias merginas ir drauge išpildykim jų gražią svajonę

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.