Policininkai vaikėsi girtą kompaniją

Liaudies patarlė, kad girtam velnias pagalvę pakiša, ne visada pasitvirtina. Bet praėjusio penktadienio pavakare vykusioms girtų žmonių gaudynėms ir jų atomazgai ši liaudies išmintis tinka. Apie 18 val. ties Saločių seniūnijos Namajūnų kaimu rajono policijos patruliai stabdė automobilį „Alfa Romeo“. Tačiau vairuotojas, užuot paklusęs policininkų reikalavimui, padidino greitį ir mašina nurūko keliu Šakarniai–Dagiai. Gaudynės baigėsi kelio 5-ajame kilometre: „Alfa Romeo“ nulėkė nuo sankasos ir kelis kartus vertėsi. Paaiškėjo, kad kelyje siautėjo girta dviejų vyrų ir nepilnametės kompanija. Prie automobilio vairo sė- dėjusiam, vairuotojo pažymėjimo neturinčiam 32 metų Saločių miestelio gyventojui V. Š. nustatytas 2,21 prom. girtumas. Kiek mažiau – 2,03 prom. pripūtė jo bendrakeleivis, Buiviškiuose gyvenantis 30 metų vyras. Trečiai keleivei – 17-metei Dagių kaimo gyventojai nustatytas 1,7 prom. girtumas.

Iš trijulės labiausiai nepasisekė 30-mečiui vyrui – jam diagnozuotas nugaros sumušimas. Po medikų apžiūros sužeistasis išleistas gydytis ambulatoriškai. „Alfa Romeo“ vairavęs V. Š. buvo sulaikytas dviem paroms. Jam gresia baudžiamoji atsakomybė, o kelis kartus besivertusi mašina greičiausiai papildys metalo laužo krūvą.

Tuo tarpu 17-metės merginos nuo tykiai tą dieną dar nesibaigė. Apie 20.15 val. namuose ji apspardė savo 45-erių metų motiną. Į Dagius atvykus policijos pareigūnams, smurtą patyrusi mama atsisakė pasitikrinti blaivumą, o jos skriaudėja spėjo pasprukti.

„Darbo“ inf. Policijos komisariato archyvo

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.