Pasvalietis įveikė pralaimėjimo nepažinojusį varžovą

Darbe“ jau rašėme apie pasvaliečio, vieno iš geriausių Lietuvos profesionalų boksininkų Virgilijaus Stapulionio laukusią kovą su JAV atstovaujančiu 28-erių metų jamaikiečiu Nathanieliu Gallimore“u. Šiandien galime pranešti itin džiugią naujieną: savo 30-ąjį gimtadienį prieš keletą dienų šventęs Virgilijus, praėjusį šeštadienį Los Andžele (JAV) vykusiame profesionalų bokso vakare įveikė minėtą varžovą, kuris iki šios kovos dar nebuvo patyręs nė vieno pralaimėjimo.

„Lietuvis privertė JAV atstovą patirti pirmą nesėkmę per karjerą,“ – rašo sporto naujienų portalas www. sportas.lt

V. Stapulionis ir Nathanielis Gallimore‘as kovėsi visus dešimt numatytų raundų. „Trečiajame raunde N. Gallimore‘as prakirto lietuviui kairįjį antakį, o penktajame raunde pasiuntė lietuvį į nokdauną bei prakirto dešinįjį antakį. Krauju pasruvęs V. Stapulionis nenuleido rankų, buvo agresyvesnis už varžovą ir šeštajame raunde vos nepasiuntė jo į nokdauną“, – dramatišką kovą nušviečia www.sportas.lt

Pergalę taškais teisėjai skyrė šauniajam mūsų kraštiečiui V. Stapulioniui.

„Puikus kovotojas! Gerbiu tuos, kurie nepasiduoda“, – rašoma šios publikacijos komentaruose. Socialinėje paskyroje „Facebook“ Virgilijus sulaukė ir daugybės pasvaliečių sveikinimų.

„Esu visiems labai dėkingas už tokį nuoširdų palaikymą. Tiek prilinkėjot sėkmės, kad jos tikrai užteko, jog nugalėčiau gan rimtą varžovą. Einu į ringą kovoti vienas, bet kartu jaučiu didelį užnugarį. Tai jūs! Tikiuosi, jog ši pergalė – dar vienas laiptelis į viršų“, – tokiais žodžiais visiems savo gerbėjams padėkojo Virgilijus Stapulionis, šiuo metu besitreniruojantis JAV garsiojoje Roberto Garcia bokso akademijoje.

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.