Statybininkams darbas svarbiau už alų

Statybviete

„Džiugu, kad Pasvalyje dirbantys statybininkai darbo vietoje yra blaivūs, nepažeidinėja darbų saugos reikalavimų. Be to, drausmingi ir jų darbdaviai, priimantys žmones tik pagal darbo sutartis. Nenustatėme nė vieno nelegalaus darbo atvejo“, – kalbėjo apibendrindama pirmadienį vykusio reido rezultatus Valstybinės darbo inspekcijos Panevėžio skyriaus vyriausioji darbo inspektorė Danutė Klimienė.

Kadangi šiuo metu Pasvalyje didelių objektų nestatoma, darbo inspektoriai tikrino daugiabučių namų ir kitų pastatų renovaciją vykdančių statybos firmų darbuotojus bei vadovus. Pirmiausia inspektorių apžiūrai buvo išrikiuoti namą Gėlių g. 5A renovuojančios UAB „Universalus ekspertizės centras“ statybininkai. Nors laikas tam, atrodo, nebuvo pats palankiausias – juk šiaip ar taip pirmadienio rytas – nė vienas iš aštuonių Naujojoje Akmenėje registruotos bendrovės darbuotojų nesukėlė įtarimų dėl galimo neblaivumo. Kadangi paaiškėjo, jog visi statybininkai dirba legaliai, inspektoriams liko tik palinkėti jiems geros darbo dienos.

Kaip, beje, ir šalia, Vyšnių g. 35 mažesnį daugiabutį renovuojantiems trims Panevėžyje registruotos bendrovės „Linkor“ statybininkams

Visą straipsnį skaitykite 2015-09-29 „Darbe“.

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.