Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komandoje – antras legionierius

Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komandos garbę gins NCAA pirmenybėse sužibėjęs Dennisas Mavinas.

Praėjusią savaitę „Pieno žvaigždžių“ ekipos gretas papildė dar vienas krepšininkas. Mūsų miesto komandos marškinėlius vilkės 23 metų, 190 cm ūgio amerikietis Dennisas Mavinas (Dennis Mavin). Praėjusiame sezone jis gynė Floridos universiteto „Golden Panthers“ krepšinio komandos garbę. Ekipa rungtyniavo Amerikos universitetų lygos – NCAA čempionate ir D. Mavinas tapo vienu jos lyderių. Krepšininkas vidutiniškai per vienerias rungtynes aikštelėje praleisdavo po 36 minutes. Per jas pelnydavo po 17,2 taško, atkovodavo po 5,3 ir perimdavo po 1,2 kamuolio bei atlikdavo po 3,1 rezultatyvaus perdavimo.

Pasvalio komandoje amerikiečiui bus patikėtos atakų organizatoriaus funkcijos. Krepšininkas džiaugiasi gavęs galimybę rungtyniauti krepšinio tradicijomis garsėjančioje Europos šalyje. Tai byloja krepšinio naujienų portale www.basketnews. lt cituojami jo žodžiai: „Daugsyk sapnavau apie šį gyvenimo žingsnį. Nuo dabar oficialiai galiu vadintis profesionaliu krepšinio žaidėju. Aš keliuosi į Lietuvą. Ačiū visiems už jūsų meilę ir palaikymą“.

D. Mavinas tapo ketvirtuoju „Pieno žvaigždžių“ komandos naujoku. Jau rašėme, kad sutartys pasirašytos su Laurynu Samėnu, Giedriumi Staniuliu ir latviu Lauriu Blausu. Iš praėjusio sezono trenerio Manto Šerniaus vadovaujamoje komandoje buvo likę tik du žaidėjai – ilgalaikes sutartis turintys Jokūbas Gintavinis ir Osvaldas Olisevičius.

Visą straipsnį skaitykite 2015-08-11 „Darbe“.

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.