Smagiai leido laiką ne tik gainiodami kamuolį

Futbol 12
Pasvalio futbolo centro jauniesiems futbolininkams savaitė stovykloje neprailgo. Viduryje – stovyklos vadovas, treneris Vidmantas Kazlauskas ir jo pagalbininkas Ramūnas Girštautas.

Į Pasvalio parko kempinge stovyklavusius mūsų rajono jaunuosius futbolininkus atkreipėme dėmesį liepos 6-ąją – Valstybės (Lietuvos karaliaus Mindaugo karūnavimo) dieną. Vakare Pasvalio futbolo centro paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“ pasirodė filmuotas siužetas, kuriame matyti Valstybės himną giedantys stovyklautojai ir jų treneriai Vidmantas Kazlauskas bei Ramūnas Girštautas.

Praėjusį ketvirtadienį, priešpaskutinę stovyklos dieną, nuvykome į Pasvalio kempingą. Dienos renginių grafiką pakoregavo prapliupęs lietus, tad su stovyklos vadovu V. Kazlausku ir jo talkininku, buvusiu auklėtiniu R. Girštautu bei stovyklautojais teko bendrauti kempingo namelyje. Pirmiausia treneris pasidžiaugė, kad savaitę kempingo nameliais nemokai leido naudotis jo operatoriaus – Vilniuje registruotos UAB „Lyderio grupė“ vadovas Gintaras Liubauskas. Be abejo, stovyklos nebūtų be jaunųjų futbolininkų tėvų sutikimo ir rūpesčių. Jie kiekvieną dieną savo atžaloms pristatydavo maistą. Na ir svarbiausia – pati stovyklos idėja, kurią pasiūlė ir sėkmingai įgyvendino savo laisvalaikį aukodami Futbolo centro vadovas V. Kazlauskas ir jo pagalbininkas R. Girštautas.

Sigitas KANIŠAUSKAS

Visą straipsnį skaitykite 2015-07-16 „Darbe“.

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

1 Comment

  1. It is with joy and gratitude we in Family Support – Lithuania (FSL) look back at summer camp 2015 in Dilsdalen in Norway. All Lithuanian partners have done a fantastic job. Big thanks to Dalia, Rasuole, Žaneta, Asta, Bus Company in Pasvalys and Pasvalys municipality.

    Best regards
    Henning Thorsnes
    FSL

    PS. give me a email address so I can send some pictures if you like 🙂

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.