Boksininkai grįžo iš Ozolniekų ir ruošiasi į Palangą

image
Mūsų rajono boksininkai Deividas Luzanovas, Sandis Dunkulis, Sonis Luzanovas ir Domantas Balčiūnas Ozolniekuose vykusiame tarptautiniame turnyre iškovojo medalius.

 

Latvijoje, Ozolniekuose, dvi dienas vyko tarptautinis bokso turnyras, kuriame dalyvavo Estijos, Lenkijos, Lietuvos ir Latvijos boksininkai.Visi keturi Pasvalio rajono boksininkai Ozolniekuose iškovojo medalius. Čempionu tapo Domantas Balčiūnas (svorio kategorija iki 44 kilogramų), jau pirmame raunde aiškia persvara įveikęs turnyro šeimininką Robertą Zavadskį iš Jelgavos. Sonis Luzanovas (iki 38 kg) laimėjo sidabro medalį. Finale jis susitiko su Lietuvos jaunučių čempionu jonaviškiu Alanu Galinaičiu ir lygioje kovoje rezultatu 2:1 pergalė atiteko Jonavos boksininkui.

– Tačiau Sonis boksavosi puikiai, nes prieš turnyrą truputį sirguliavo ir negalėjo tinkamai pasiruošti, – teigė treneris Stasys Balčiauskas. Deividas Luzanovas (iki 60 kg) taip pat iškovojo antrą vietą.

– Jis boksavosi ne savo amžiaus grupėje. Deividas dar jaunutis, o Mūsų rajono boksininkai Deividas Luzanovas, Sandis Dunkulis, Sonis Luzanovas ir Domantas Balčiūnas Ozolniekuose vykusiame tarptautiniame turnyre iškovojo medalius. Boksininkai grįžo iš Ozolniekų ir ruošiasi į Palangą jau kovojo už jaunius. Tad šiek tiek pritrūko iki čempiono. Vis dėlto Deividas yra vienas perspektyviausių jaunųjų boksininkų. Jis jau tapęs Lietuvos jaunučių bokso čempionu. Manau, dar ne kartą Deividą matysime ant aukščiausio pakylos laiptelio, – svarsto treneris.

Visą straipsnį skaitykite 2015-06-09 „Darbe“

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.