„Vėtros“ klubas – lyderių dešimtuke

Viso ekrano užfiksavimas 2014.12.30 095609

Paskutinėse šiemetėse Lietuvos bėgimo mėgėjų asociacijos tarpklubinės taurės įskaitinėse varžybose – tradiciniame Kauno Kalėdiniame bėgime – dalyvavo per keturias dešimtis Pasvalio bėgimo mėgėjų ir sveikos gyvensenos klubo „Vėtra“ atstovų. „Vėtros“ klubo garbę gynė ne tik gausus būrys pasvaliečių, bet ir keletas biržiečių bei pakruojiečių, į varžybas atvykusių be savo komandų, tad pasirinkusių atstovavimą mūsiškiam klubui.
Bėgikai lenktyniavo gražiame Panemunės šile. Kauno Kalėdiniame bėgime varžėsi per pusę tūkstančio bėgimo mėgėjų iš daugelio Lietuvos miestų ir rajonų. Nors pūtė žvarbokas vėjas, bėgimo entuziastų nuotaika buvo pakili ir prieš startus, ir po finišų.
„Vėtros“ klubo bėgikai pagal savo amžių jėgas išbandė visose šio bėgimo distancijose.
2,3 km atkarpą Vilija Parimskytė savo amžiaus grupėje įveikė antra, o absoliučioje įskaitoje iškovojo trečią vietą. Tarp bendraamžių trečias atbėgo ir Ernestas Sinkevičius.
Įveikęs 5,8 km distanciją, savo amžiaus grupėje pirmą vietą pelnė „Vėtros“ klubo vadovas Zenonas Balčiauskas, o šio klubo atstovas Alfonsas Sutkus tarp savo bendraamžių buvo trečias.
Ilgiausioje 11,6 km distancijoje savo amžiaus grupėje nepralenkiama buvo Dalija Kontenienė.
Susumavus visus dešimties LBMA taurės įskaitinių bėgimų rezultatus, paaiškėjo, jog „Vėtros“ klubas tarp 28 giminingų šalies klubų užėmė garbingą šeštą vietą, vos vienu tašku atsilikęs nuo Šiaulių rajono sporto klubo „Lukas“ ir net septyniolika taškų aplenkęs sostinės bėgimo mėgėjų klubą „Inžinerija“. LBMA taurę iškovojo Kauno bėgimo mėgėjų klubas.

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.