Pasvalietes grožio paslapčių moko jau šešerius metus

Grožio studijos „Desta“ įkūrėja Modesta Balzarienė su palaikytojais mama Valerija, vyru Nelu ir sūnumi Elijumi. Aidos GARASTAITĖS nuotr.

Vyšnių gatvėje įsikūrusi grožio studija „Desta“ atšventė jau šeštąjį gimtadienį. Šventės sūkuryje – jos įkūrėja ir siela pasvalietė Modesta Balzarienė bei, žinoma, per šį laiką jos teikiamas grožio paslaugas išbandžiusios ir pamėgusios klientės.

Su niekuo nesumaišysi garso, kai moterų būrelis krykštauja, besišnekučiuodamos apie svajones, grožį ir draugystę. „Tai ne tik „Destos“, bet ir visų klienčių šeštasis gimtadienis“, – dėkodama sakė Modesta Balzarienė bei pažadėjo dirbdama ir toliau laikytis tų pačių principų – kokybės, profesionalumo bei stengtis suteikti moterims laimės – padėti išvysti savo ir pasaulio grožį kiekvieną dieną. 

Įkūrėja šventės proga už pagalbą ir tvirtą ramstį dėkojo ir savo artimiausiems – mamai Valerijai, vyrui Nelui, sūnui Elijui – juk jis, grįžęs iš darželio, grožio studijoje kantriai laukia, kol mama baigs darbą.

Gimtadienį su šokiais, vaišėmis ir dovanomis šventė ir įvairaus amžiaus Modestos klientės, ir verslo bendražygė, buhalterė Reda Stalmačenkė iš Šiaulių. „Sveikinu su tuo, kad verslo planas neliko popieriuje. Apie 90 procentų idėjų miršta, jas išsakius garsiai. Gražu, kad ši – liko. Tai ir man buvo pirmas toks projektas šioje srityje. Kai darai, ką nori daryti, kai tiki – ir aplinka padeda. Atsiranda žmonės, lėšos…“ – dalijosi finansininkė.

Modesta, prieš šešerius metus Pasvalyje pasiryžusi kurti grožio verslą, tuo metu laukėsi sūnaus, tačiau nepabijojo įtampos ir griežtų terminų: „Žinojau, kad Pasvalio moterims ir merginoms manęs reikia“, – savo motyvaciją atskleidė verslininkė. 

Svarbiausias Modestos principas – paslaugų kokybė ir nuoširdus ryšys su klientėmis. Aidos GARASTAITĖS nuotr.

Sakysite – glamūras. Bet moterys žino – už grožio triukų, kuriais lyg didžiausiomis paslaptimis per visą istoriją tarpusavyje dalijosi dailiosios lyties atstovės, slypi didžiulis ginklas – pasitikėjimas savimi, išlaisvinantis moters galias ir verčiantis kalnus. Vėliau mudviem kalbantis, Modesta papildė: „Motyvavo ir tai, kad Pasvalyje mažai „moteriškų“ veiklų. Pas mane daugiausia lankosi vidutinio amžiaus moterys, jaunesnės dar mažai drįsta (šypsosi).“ Grožio studijoje „Desta“ – ne tik veido ir kūno procedūros, bet ir teminės šventės, edukacijos grupelėms iki dešimties moterų, merginų ar mergaičių: makiažo ir taisyklingos veido odos priežiūros pamokos, nagų priežiūra… Tai – idėja norinčioms gimtadienį, Valentino dieną, įmonės ar draugių vakarėlį švęsti kitaip. 

Grožio studijoje – ir procedūros, ir edukacijos, ir teminiai vakarėliai. Aidos GARASTAITĖS nuotr.

– Laikausi holistinio požiūrio – rezultato neišgausite panaudojusios vieną „stebuklingą“ kremą. Visada pabrėžiu subalansuotos mitybos, nuolatinio rūpinimosi savimi svarbą, – sako Modesta, žiniomis apie grožį besidalijanti ir feisbuko bei jutubo platformose. – O ir verslą kurti, kai tiki tuo, ką darai, nėra sunku. Juk moterys daug skaito, domisi, atsirenka tai, kas joms geriausia, ypač, kai konkurencijos nemažai. Turi rasti ryšį su kiekviena moterimi, būti jai artima, skirti dėmesio, pasikalbėti, rasti jai reikalingą patarimą. Juk dabar tiek daug netikro bendravimo. Iš gerai žinomų grožio klinikų didžiuosiuose miestuose klientės grįžta pas mane – čia gauna šilto bendravimo, ne tik mechaniškai atliktą paslaugą. Atvyksta moterys ir iš Kauno, Šiaulių, Panevėžio, Biržų… Tai man – didelis įvertinimas, – kalbėjo Modesta Balzarienė.

Po taurę nealkoholinio šampano – už šešerius metus draugystės ir grožio. Aidos GARASTAITĖS nuotr.
Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.