Apdovanoti labiausiai krašto kultūrai nusipelnę asmenys

Vido DULKĖS nuotrauka

Šeštadienį Pasvalio kultūros centre buvo išdalintos „Skruzdės“. Tai apdovanojimas, kuriuo, artėjant Tarptautinei kultūros dienai, pagerbiami iškiliausi Kultūros centro darbuotojai, skyrių administratoriai, meno mėgėjų kolektyvų vadovai, bibliotekininkai, muziejininkai ir kultūros mecenatai.

Ketvirtus metus iš eilės vykstantį renginį kartu su Krašto muziejumi bei Mariaus Katiliškio viešąja biblioteka organizuoja Pasvalio kultūros centras.

Šiais metais už nuoseklias pastangas ir svarų indėlį formuojant intelektinės bibliotekos įvaizdį bei ištikimybę savo profesijai „Skruzdės“ apdovanojimą pelnė Mariaus Katiliškio viešosios bibliotekos informacijos išteklių padalinio vedėja Pranė Kupčiūnienė.

Pasvalio krašto muziejus už ilgametį darbą „Skruzdės“ apdovanojimą skyrė 60-tąjį jubiliejų švenčiančiam Eugenijaus ir Leonardo Matuzevičių memorialinio muziejaus vedėjui Albinui Mačiuliui.

Pasvalio kultūros centro Diliauskų skyriaus choreografė Audra Strekienė „Skruzdės“ statulėlę pelnė už talento raišką, įvairias kūrybos formas, kruopštų darbą ir profesinį atsidavimą.

Už ilgametę paramą Pasvalio rajono kultūros įstaigoms „Skruzdė“ buvo įteikta UAB „Indritus“ vadovei Vidai Varnaitei.

Šventę vainikavo grupės „Baltos varnos“ muzikinis pasirodymas.

„Darbo“ inf.

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.