Šeštadienį – bėgimas „Joniškėlio Karpių dvaro takais“

Mūsų rajono bėgimo entuziastai dalyvavo Kaune vykusiame tradiciniame bėgime Alfonso Vietrino taurei laimėti. Buvo parengtos pustrečio ir dešimties kilometrų distancijos.

– Važiavo devyni mokiniai iš Joniškėlio Gabrielės PetkevičaitėsBitės gimnazijos. Geriausiai sekėsi Redui Šimoliūnui, kuris savo amžiaus grupėje užėmė antrą vietą, – pasakojo kūno kultūros mokytojas ir bėgimo mėgėjų klubo „Vėtra“ vadovas Zenonas Balčiauskas.

Šiame bėgime taip pat dalyvavo aštuoni „Vėtros“ bėgikai. Zenonui Balčiauskui buvo įteiktos dvi taurės – savo amžiaus grupėje dešimties kilometrų distanciją jis įveikė pirmas, o pustrečio kilometro – antras.

Bėgimas Kauno miesto gatvėmis ir parkais Alfonso Vietrino taurei laimėti pirmą kartą buvo surengtas 1997 metų gegužės 10-ąją. Garsus bėgikas ir treneris Alfonsas Vietrinas prieš metus jau buvo miręs.

Gegužės 14-ąją, šeštadienį, organizuojamas tradicinis bėgimas „Joniškėlio Karpių dvaro takais“. Startas vaikams – 11 valandą, suaugusiems – 12 valandą Karpių dvare. Registruotis iki gegužės 13-osios 22 valandos el. paštu: etilamaz@gmail.com; juozasbv@ gmail.com. Starto mokestis suaugusiems – 4 eurai, vaikams – 2 eurai.

Kviečiami dalyvauti visi bėgimo mėgėjai – nuo vaikų iki senjorų. Distancijos paruoštos nuo 800 metrų iki 11,4 kilometro. Taip pat du ratai šiaurietiško ėjimo.

Nugalėtojai bus apdovanojami rėmėjų prizais ir diplomais. Finišavę dalyviai bus vaišinami koše ir arbata.

Beje, bus apdovanojami jauniausias ir vyriausias varžybų dalyviai.

Šiuo bėgimu siekiama propaguoti sveiką ir turiningą gyvenimo būdą, išaiškinti ir apdovanoti pajėgiausias mokyklų komandas bei bėgimo klubus. Bėgimą „Joniškėlio Karpių dvaro takais“ organizuoja Joniškėlio miesto ir apylinkių seniūnijos, Gabrielės Petkevičaitės-Bitės gimnazija, bėgimo klubas „Vėtra“, Pasvalio sporto mokykla.

– Kviečiame į bėgimą Joniškėlio dvare. Be to, laukiame naujų bėgimo entuziastų ir savo klube, – kviečia klubo vadovas Zenonas Balčiauskas.

Informacija tel. 8 614 61 285

Nuotraukoje: Pasvalio rajono bėgikai Kaune dalyvavo bėgime Alfonso Vietrino taurei laimėti.

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.