Pasvalietiškiems trapučiams – aukso medalis

UAB „Ustukių malūnas“ direktoriaus Kipro Uždavinio rankose – laimėtas trofėjus. Aidos GARASTAITĖS nuotr.

Praeitą savaitgalį Kauno „Žalgirio“ arenoje vyko keturioliktoji šalies gamintojus, kūrėjus ir paslaugų teikėjus pristatanti paroda „Rinkis prekę lietuvišką 2022“. Šiemet joje dalyvavo rekordinis dalyvių skaičius – supažindinti lankytojus su savo gaminiais atvyko per 260 šalies verslininkų.

Renginio atidarymo ceremonijos metu buvo apdovanoti geriausieji parodoje pristatomi Lietuvoje sukurti gaminiai. Šalies gamintojai varžėsi lengvosios pramonės, maisto pramonės, kosmetikos ir buitinės chemijos, maisto papildų ir kitose kategorijose.

Iš autoritetingų verslo bei mokslo specialistų sudaryta komisija gaminius pagal kokybės, inovatyvumo, draugiškumo aplinkai, tvarumo bei kitus kriterijus vertino visą mėnesį ir laimėjusiųjų sąrašą paskelbė tik apdovanojimų ceremonijos metu.

 „Žalgirio“ arenoje nuskambėjo ir Pasvalio vardas. Parodos „Rinkis prekę lietuvišką 2022“ aukso medalį maisto pramonės kategorijoje pelnė UAB „Ustukių malūnas“ gaminami MINI lęšių trapučiai. 

– Tai malonus ir savimeilę paglostantis viso kolektyvo įvertinimas bei ženklas, kad mūsų įdėtas darbas yra pastebimas. Ir tai, kad toje gausybėje vis išleidžiamų naujų produktų buvo pastebėtas ir mūsų gaminys, rodo, jog tai nėra eilinė prekė, o kažkas naujo, įdomaus to, ko dar nebuvo ir ką teigiamai įvertino komisija. Žinoma, pats geriausias kiekvienam gamintojui jo produkto įvertinimas yra augantys pirkimai, tačiau ir šis aukso medalis taps dar vienu postūmiu, motyvacija nestovėti vietoje, dirbti ir kurti ką nors naujo, – telefonu sakė UAB „Ustukių malūnas“ direktorius Kipras Uždavinys.

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.