„Pyragų diena“ Joniškėlio gimnazijoje

12279624_1099124470099909_688342472_o

Lapkričio 6 d. visoje Lietuvoje buvo švenčiama „Pyragų diena“. Ši šventė buvo organizuojama norint prisidėti prie „Išsipildymo akcijos“ ir vyksta jau ne vienerius metus. Tai nuostabus renginys, sujungiantis daugybę žmonių, nes prie jo galėjo prisidėti kiekvienas iš mūsų. Viskas, ko reikėjo – iškepti savo „firminį“ pyragą ir parduoti jį už sutartą pinigų sumą, kuri vėliau būtų pervesta į „Išsipildymo akcijos“ fondą.

„Pyragų dienoje“ dalyvavo ir Joniškėlio Gabrielės Petkevičaitės-Bitės gimnazija. Vienos pamokos metu mokyklos fojė pakvipo nuostabiais kepinių kvapais. Prie stalų, nukrautų skanėstais, buvo galima išvysti ir gimnazistus ketvirtokus, ir pačius mažiausius pradinukus.Nei vienas neliko abejingas šiai gerumo akcijai bei atsinešė puikių pyragų. Kepinių buvo tiek daug, kad paragauti kiekvieno tiesiog nebuvo įmanoma. Džiugu, kad pirkėjų taip pat netrūko ir pyragai tirpo kaip ledai karštą vasaros dieną.

Tarp pyragais nukrautų stalų sukiojosi policininkai, tėvai, seniūnijos darbuotojai, mokytojai. Nuostabu, kad tiek daug žmonių palaikė šią iniciatyvą. Pasibaigus akcijai paaiškėjo, jog gimnazijos bendruomenės pastangomis buvo surinkta daugiau nei 150 eurų. Labai didžiuojamės, kad galėjome prisidėti ir kažkam mūsų surinkti pinigai gyvenimą padarys gražesniu bei pilnavertiškesniu! Nekantraudami laukiame kitų metų akcijos ir tikime, kad galime padaryti dar didesnį stebuklą. Juk kartu mes – labai didelė jėga!

Jomantė ERŽIKEVIČIŪTĖ

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.