Kryžkelė

08.25 A-10 prie naujo žiedo
Naujoji žiedinė sankryža ties Pasvaliu – ne visiems vairuotojams įveikiama kliūtis.

Per paskutinį vasaros mėnesį rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Kelių policijos grupės pareigūnai užregistravo 17 eismo įvykių (liepos mėn. – 14), iš jų vieną įskaitinį, kurio metu sužalotas nepilnametis. Trijų avarijų kaltininkais tapo vairuotojo pažymėjimų neturintys asmenys. Iš eismo įvykių vietų pasišalino penki vairuotojai, iš jų trys surasti. Trijų vairuotojų keliones sutrukdė susidūrimai su per kelią bėgusiais gyvūnais.

Rugpjūčio 2 d., 11.20 val., Pasvalyje, Panevėžio g. miesto gyventojas V. B. (g. 1985 m.) važiuodamas dviračiu atsitrenkė į stovėjusį automobilį BMW. Apgadinęs mašiną, dviratininkas paspruko, tačiau buvo surastas.

Rugpjūčio 3 d., 17.20 val., Joniškėlyje, Savanorių g. stovintį automobilį „Audi A4“ kliudė krovininė mašina „Mercedes Benz Actros“, kurią vairavo joniškėlietis V. G . Jis paaiškino, kad nepastebėjo, kaip vilkikas kliudė lengvąjį automobilį ir geranoriškai sutiko atlyginti padarytą žalą.

Rugpjūčio 4-osios naktį, 1 val. kelio Linkuva–Joniškėlis–Pumpėnai 19-ajame kilometre su šernu susidūrė Švobiškio kaimo gyventojo G. Š. (g. 1972 m.) vairuojamas automobilis „VW Passat“.

Rugpjūčio 9-osios naktį, 1.40 val., Joniškėlyje, Gabrielės Petkevičaitės-Bitės g. saugaus greičio nepasirinko Panevėžio rajone gyvenamąją vietą deklaravęs R. J. (g. 1997 m.). Jo vairuojamas automobilis „Audi A6 Avant“ nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į elektros stulpą. Pažeidėjas iš avarijos vietos pasišalino. Pradėjus narplioti šį, iš pirmo žvilgsnio niekuo neišsiskiriantį eismo įvykį, paaiškėjo gana kurioziškos jo aplinkybės. R. J. tėvas, pasiskolinęs iš draugo mašiną, kartu su sūnumi atvažiavo į pokylį. Po kiek laiko, vairuotojo pažymėjimo neturintis R. J., savavališkai pasiėmęs raktelius, sugalvojo pasivažinėti svetimu automobiliu. Tuo tarpu tėvas parašė pareiškimą, kad sūnus pavogė mašiną. Tad prisidirbusiam jaunam vyrui gresia baudžiamoji atsakomybė už automobilio nuvarymą ir administracinė bausmė už eismo įvykį.

Rugpjūčio 9-osios vėlyvą vakarą, 23.40 val., Pasvalyje, Vyšnių g. 30 du stovėjusius automobilius „Volvo V70“ ir „VW Transporter“ kliudė BMW 730, kurio vairuotojas iš avarijos vietos paspruko. Nustatyta, kad minėta mašina priklauso pasvaliečiui J. P. Šio įvykio tyrimas dar nebaigtas.

Visą straipsnį skaitykite 2015-09-12 „Darbe“.

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.