Į Pasvalį ateina Lenkijos prekybos tinklas „Pepco“

Būsimo prekybos centro statybos darbai artėja į pabaigą. Aidos GARASTAITĖS nuotr

Vos Pasvalyje, Vilniaus gatvės gale, netoli „Via Baltica“ magistralės prasidėjo statybos, netruko pasklisti kalbos, jog čia bus naujas prekybos centras. Sienoms kylant į viršų vis garsiau imta kalbėti, jog mūsų mieste atsidarys „Pepco“ parduotuvė. 

Kad tai iš tiesų bus daugiau nei dviejų tūkstančių parduotuvių tinklą Rytų ir Vidurio Europos šalyse valdančios lenkų bendrovės parduotuvė, mums patvirtino „Pepco“ skaitmeninės rinkodaros ir komunikacijos specialistė Baltijos šalims Marta Butkevič: 

– Iš tiesų „Pepco“ atkeliauja į Pasvalį ir jeigu visi numatyti darbai bus sklandžiai įgyvendinti, tikimės atsidaryti dar iki vasaros pabaigos, taip sukurdami papildomas šešias darbo vietas šiame mieste.

Įmonės atstovės teigimu, Pasvalys pasirinktas neatsitiktinai.

– „Pepco“ mato didelį drabužių, namų prekių parduotuvių poreikį mažesniuose miestuose, kadangi juose nėra didelių prekybos centrų, o ne maisto prekes siūlantys prekybos tinklai ne visuomet plečiasi regionuose. Tad tam, kad gyventojams nereikėtų ieškoti reikiamų prekių skirtingose parduotuvėse arba vykti į didesnį miestą apsipirkti, mes siūlome reikiamas prekes įsigyti vienoje vietoje, taip taupant tiek savo laiką, tiek pinigus.

„Pepco“ misija – suteikti pirkėjams kokybiškas prekes už žemą kainą, kurios leis aprengti visus šeimos narius bei puošti ir prižiūrėti savo namus. Todėl savo asortimente siūlome kokybiškus drabužius ir avalynę kūdikiams, vaikams, paaugliams ir suaugusiems. Taip pat mūsų parduotuvėse yra gausus namų apyvokos prekių asortimentas, kuris apima namų aksesuarus, tekstilę, maisto gamybos ir namų tvarkymo prekes. Didelis dėmesys „Pepco“ parduotuvėse skiriamas ir žaislų kategorijai, tad čia galima rasti žaislų ir lavinimo priemonių skirtingo amžiaus bei pomėgių vaikams. Taigi sau patinkančių prekių atras kiekvienas šeimos narys, – „Darbui“ sakė Marta Butkevič. 

Pirmoji „Pepco“ parduotuvė Lietuvoje atidaryta 2017 metais Marijampolėje. Šiuo metu mūsų šalyje iš viso veikia 61 šio prekybos tinklo parduotuvė. Kaip jau buvo minėta, tikimasi, jog „Pepco“ Pasvalyje pirkėjus pasitiks vasaros pabaigoje.

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.