„Pieno žvaigždės“ kol kas be vairininko

Pusantro mėnesio liko iki rugsėjo 19 d. prasidedančio naujojo Lietuvos krepšinio lygos (LKL) sezono, tačiau Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komanda dar neturi trenerio, o jos gretose kol kas tik keturių krepšininkų pavardės. Pasibaigus vienerių metų sutarčiai su Ramūnu Cvirka, „Pieno žvaigždžių“ klubo vadovai pradėjo dairytis naujo komandos stratego. Tarp realiausių kandidatų buvo minimas Lenkijos Slupsko „Energia Czarni“ ekipai vadovavęs šilutiškis Donaldas Kairys. Tačiau po ilgai besitęsusių derybų, anot klubo direktoriaus Arūno Burkevičiaus, taip ir nepavyko rasti abiem šalims priimtinų sutarimų.

Turimomis žiniomis, Pasvalio komandą norėjo treniruoti krepšinio specialistas iš Ukrainos. Vis dėlto, pasak A. Burkevičiaus, klubas viliasi, kad pavyks rasti lietuvį trenerį. „Dabar su vienu kandidatu vyksta intensyvios derybos. Taip pat laukiame kelių krepšininkų parašų ant sutarčių“, – vakar telefonu kalbintas tvirtino A. Burkevičius. Jis liko ištikimas savo principinei pozicijai neviešinti pavardžių, kol nepatvirtintos sutartys. „Pieno žvaigždžių“ klubo vadovas nusistebėjo, kad vienas interneto krepšinio portalas savo rubrikoje „LKL vasaros turgus“ paminėjo kelis krepšininkus, su kurių agentais net nebuvo kalbėta.

Taigi būsimos „Pieno žvaigždžių“ ekipos gretos kol kas retokos ir komanda yra vienintelė iš dešimties LKL ekipų, vis dar neturinti trenerio. Iš praėjusio sezono komandos sudėties liko galiojančią sutartį turintis 21 metų 196 cm ūgio kaunietis Ignas Fiodorovas ir naują vienerių metų sutartį sudaręs rusas Nikita Balašovas.

N. Balašovas „Pieno žvaigždžių“ komandoje debiutavo praėjusių metų lapkritį. LKL pirmenybėse jis sužaidė 28 rungtynes: aikštelėje praleisdavo vidutiniškai po14 minučių, per kurias pelnydavo po 7,3 taško ir atkovodavo 2,9 kamuolio. „Nikitos Balašovo žaidimas tenkino jau praėjusį sezoną. Kaip tokio ūgio, jis yra labai judrus, greitas, su juo žaidėme gražų žaidimą“, – oficialiai klubo svetainei www.bcpienozvaigzdes.lt sakė komandos direktorius A. Burkevičius. O sirgaliams taip pat įsiminė ne vienas efektingas N. Balašovo blokas.

Visą straipsnį skaitykite 2017-08-03 „Darbe“

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.