Ustukių malūno trapučiai – populiariausi Lietuvoje

 

Vido DULKĖS nuotraukoje: UAB Ustukių malūnas direktoriaus Giedriaus Uždavinio rankose – „Populiariausios prekės” apdovanojimas.

Nuo 2009 metų Lietuvos prekybos įmonių asociacija rengia konkursą „Populiariausia prekė“. Nugalėtojai išrenkami įvertinus šalies vartotojų pasirinkimą – didžiausius pardavimus daugumoje šalies prekybos tinklų.

Jau trečius metus „Populiariausiai prekei“ taikomas papildomas kokybės kriterijus. Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba bei Valstybinė vartotojų teisių apsaugos tarnyba įvertina, ar per paskutinius 24 mėnesius nominuota prekė nebuvo sulaukusi nuobaudų už kokybę ir saugą.

Konkurso laimėtojai gauna teisę naudoti „Populiariausios prekės“ ženklinimą, kuris yra gerai atpažįstamas ir suteikiantis prekei pridėtinės vertės.

Šiemet konkurso „Populiariausia prekė“ nugalėtojai paskelbti 52-jose kategorijose. Jame dalyvavo 32 tiekėjai ir gamintojai.

Trapučių ir paplotėlių kategorijoje UAB Ustukių malūnas gaminami kukurūzų trapučiai buvo pripažinti perkamiausiais Lietuvoje.

Prieš 25 metus veiklą pradėjęs Ustukių malūnas išskirtinį dėmesį skiria ekologiškai produkcijai. Įmonėje gaminami ne tik populiarūs, bet ir nišiniai gaminiai, pvz., ryžių manų kruopos.

UAB Ustukių malūne dirba apie 120 žmonių, kurie gamina beveik 60 pavadinimų produktus (vien trapučių virš 20 rūšių). Produkcija parduodama ne tik Lietuvoje, bet ir eksportuojama į Latviją, Estiją, Ispaniją, Turkiją, Izraelį, Čekiją, Angliją, Airiją. Šiuo metu rinkų ieškoma Gruzijoje ir Kanadoje.

 

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.