Rankinio federacijos vadovai atvežė dovanų jauniesiems rankininkams

Pasvalio sporto mokykloje apsilankę Lietuvos rankinio federacijos (LRF) prezidentas Donatas Pasvenskas ir generalinis sekretorius Miglius Astrauskas atvežė mini rankinio įrangą – pripučiamus vartus, kamuolių ir aikštės žymeklių. Šis inventorius gautas vykdant Europos rankinio federacijos ir Lietuvos rankinio federacijos bendrą projektą SMART. Jis skirtas propaguoti mini rankinį, kurį žaidžia 10–11 metų vaikai. Šio žaidimo taisyklės skiriasi nuo įprasto rankinio – mažesnėje aikštėje žaidžiami du kėliniai po 12 min., o komandose yra po penkis rankininkus.

LRF, įvertinusi gautas paraiškas, atrinko sporto mokyklas, kurioms ir buvo skirtas naujas mini rankinio inventorius. Tarp devynių laimingųjų, įveikusių atranką, pateko ir Pasvalio sporto mokykla. Kaip viena iš projekto dalyvių, ji įsipareigojo Pasvalyje organizuoti mini rankinio turnyrus. SMART projektas tęsis dvejus metus. Naujas kvietimas teikti paraiškas mini rankinio inventoriui gauti bus organizuojamas rudenį.

Vido DULKĖS nuotraukoje: Lietuvos rankinio federacijos prezidentas Donatas Pasvenskas (ketvirtas iš kairės) ir generalinis sekretorius Miglius Astrauskas (šeštas iš kairės) su Pasvalio sporto mokyklos vadovais ir rankinio treneriais prie naujųjų mini rankinio vartų.

Visą straipsnį skaitykite 2016-04-09 „Darbe“.

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.