Saločiuose – „Jaunojo talento“ šventė

talentai

– Gal taps tradicija rengti tokias seniūnijos jaunųjų talentų šventes, – svarstė Saločių seniūnas Algimantas Mašalas.
Būtent seniūnija kartu su bendruomene sumanė šeštadienio popietę pakviesti jaunimą į Saločių kultūros centro salę ir paskatinti scenoje atskleisti savo sugebėjimus dainuoti, groti, šokti, padeklamuoti eilėraštį ar tiesiog gražiai papa-sakoti…
Nors šventė „Jaunasis talentas“ buvo organizuota pirmą kartą, tačiau joje dalyvauti panoro per dvidešimt jaunųjų atlikėjų. Ne tik salotiečių, bet atvažiavo ir iš Žadeikonių, Škilinpamūšio, Kubiliūnų, Rau-bonių…
Saločių krašto jaunimą pasveikino rajono meras Gintautas Gegužinskas, priminęs, kad išvakarėse Pasvalyje vykusioje alternatyvios mados šventėje-konkurse „Išprotėjęs ruduo“ salotiečiai pelnė pagrindinį prizą.
– O dabar palieku bendruomenės pirmininkei saldų prizą, kad įteiktų geriausiam jaunajam talentui, – sakė meras. Tačiau, kaip pabaigoje pranešė žilpamūšietė šventės vedėja Janina Katauskienė, šį kartą jokios vertinimo komisijos nebuvo, o jaunieji atlikėjai mėgavosi malonumu scenoje pasirodyti susirinkusiems žiūrovams.
Šventės pradžioje koncertavo Saločių kapela „Tindiriuška“. Toliau scenoje karaliavo jaunimas: ir dainavo, ir gitara grojo Rolanda Dunauskaitė, „Yamahos“ klavišiniais – Erlandas Dunauskas, nuoširdžiai ir išraiškingai padeklamavęs porą eilėraščių, mažasis Rokas Kačerauskas palydėtas ovacijomis, dainavo Raubonių mergaitės, salotietė Justė Kačerauskaitė, se-sutės Raminta ir Eva Prėnaitės, dūdele grojo Julius Tribuišis, Diana Tuomaitė, Aistė Šimėnaitė, pasirodė Raubonių ir Žadeikonių šokėjos.
Visiems šventės „Jaunasis talentas“ dalyviams buvo įteikti seniūnijos ir bendruomenės padėkos raštai.

Asta BITINAITĖ

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

1 Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.