Pasvalio gimnazijoje – svečiai iš EMILE mokyklų

emile gimnazijoje pasvalio
EMILE mokyklų atstovai susitiko Pasvalio Petro Vileišio gimnazijoje.

Pasvalio Petro Vileišio gimnazijoje šį rugsėjį buvo susitikę projekte EMILE dalyvaujančių regiono mokyklų atstovai. Gimnazijos direktoriaus pavaduotoja Gitana Kruopienė ir Emile projekto kuratorė Janina Mockuvienė, pasakodamos apie šį renginį, minėjo, jog sulaukta gan didelio svečių būrio.
Susitikime dalyvavo Švietimo ir mokslo ministerijos Bendrojo ugdymo ir Profesinio mokymo departamento Pagrindinio ir vidurinio ugdymo skyriaus vyriausioji specialistė Vilija Sipaitė, Prancūzų instituto Lietuvoje atašė lingvistikos klausimais Luc Aubry, šio instituto kalbos skyriaus referentė Snieguolė Kavoliūnienė, mūsų rajono Švietimo ir sporto skyriaus vedėjas K. Polekas, vyriausioji specialistė V. Bajoriūnaitė, Petro Vileišio gimnazijos direktorius V. Rimša, Svalios pagrindinės mokyklos direktorė A. Tribulskienė, Lėvens pagrindinės mokyklos direktorė L. Rauckienė, mokyklų prancūzų kalbos mokytojai ir EMILE mokytojai V. Stravinskas, L. Kruopis.
Švietimo ir mokslo ministerijos atstovė V. Sipaitė, pasveikinusi susitikimo dalyvius, nuoširdžiai padėkojo mūsų rajono švietimo įstaigų atstovams už parodytą dėmesį prancūzų kalbai ir kultūrai. Viešnia supažindino su EMILE klasių plėtros galimybėmis šalies, savivaldybės ir mokyklų lygmenyse, paskatino mokyklų komandas dalyvauti pažangos projektų konkurse.

 

Visą straipsnį skaitykite 2014-09-25  „Darbe“

 

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.