Paaiškėjo II pusmečio prenumeratos loterijos nugalėtojai!

Loto-002
Pasvalio dekanas Jonas Tamošiūnas ir „Darbo“ redakcijos buhalterė Jolanta Bučaitė traukia loterijos nugalėtojus.

Kiekviena pradžia ir baugina, ir įkvepia. Pirmą kartą organizuota „Darbo“ prenumeratos loterija taip pat buvo nemenkas išbandymas mums. Dėkojame už palaikymą, už racionalią kritiką bei gražius žodžius. Smagu jausti, kad laikraštis – ne vieną tūkstantį žmonių vienijanti bendruomenė. Jei būtų galimybė – prizus įteiktume kiekvienam iš Jūsų. O dabar mūsų darbas ir klaidos, džiaugsmai ir paklydimai, tebūnie tas didelis AČIŪ, kurį tariame kiekvienam iš Jūsų.

Išrinkti loterijos nugalėtoją – rimtas ir atsakingas darbas. Šią nelengvą užduotį patikėjome mūsų nuolatiniam skaitytojui, Pasvalio dekanui, atsargos kapitonui kunigui Jonui Tamošiūnui. Jo laiminga ranka išrinko II pusmečio prenumeratos loterijos nugalėtojus.

Vakarienę dviems kavinėje „Arka“ (prizą įsteigė UAB „Pas Rimą“) laimėjo Janina Armonienė, gyvenanti Pasvalyje.

• 25 eurų čekį apsipirkti „Vokiškos produkcijos“ parduotuvėje (Vilniaus g. 34, Pasvalys) laimėjo Janina Butkienė, gyvenanti Tetirvinų kaime.

30 eurų čekį apsipirkti „Ramunėlės vaistinėje“ (Vilniaus g. 37-3, Pasvalys) laimėjo Algirdas Kirklys iš Pasvalio.

• 100 eurų čekį UAB „Sveikų akių centras“ (Vyšnių g. 12, Pasvalys) paslaugoms laimėjo Benedikta Juodikevičienė, gyvenanti Pušalote.

• „Darbo“ redakcijos įsteigtą prizą – dviratį laimėjo Antanas Jasiūnas iš Pasvalio.

• Elektrinę vejapjovę (prizą įsteigė Ežero g. 26, Pasvalyje įsikūrusi UAB „Evaris“) laimėjo pasvalietis Petras Karčiauskas.

Su nugalėtojais susisieksime asmeniškai.

Primename, jog visi užsiprenumeravę laikraštį antrajam 2015 m. pusmečiui, įgijo galimybę „Darbo“ puslapiuose nemokamai pasveikinti brangų žmogų. Sveikiname nugalėtojus! Dėkojame visiems, kas nuoširdžiai draugauja su 67-uosius metus gyvenančiu „Darbu“.

Redaktorius

Viktoras STANISLOVAITIS

 

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.