Dažniausiai užduodami klausimai apie durų rankenas

Renkantis duris namams reikia jas išanalizuoti iš įvairių pozicijų. Rasti tokias, kurios ne tik patraukliai atrodo, yra funkcionalios, galiausiai, kiekviena smulkmena – tobula. Vienas akcentų yra durų rankenos (https://vairema.lt/produkto-kategorija/duru-rankenos/), kurios dažnai vertinamos per mažai. Juk tai – vienas svarbiausių bet kokių durų komponentų, kuris ne tik padeda kurti stilių, tačiau taip pat ir garantuoja patogų durų varstymą.

Renkantis durų rankenas visada verta tartis su specialistais, kurie jomis prekiauja. Tai didina šansus, kad rasite tokias, kurios Jums labiausiai tinka.

O mes žemiau aptarsime klausimus, atsakymus, kurie dažniausiai pateikiami specialistams. Žinojimas padės jums paprasčiau rasti rankenas tobuloms durims.

Kokie yra durų rankenų tipai?

Kadangi šiuo metu durų rankenos, kaip ir pačios durys, dažniausiai yra perkamos internetu – tai padeda kiekvienam rasti tokį variantą, kuris jam labiausiai tinka. Galima filtruoti rankenas pagal tipus ir rasti tokias, kurios geriausiai tinka konkrečioms durims. Žinoma, pirmiausia – lauko rankenos arba tokios, kurios yra skirtos vidaus durims, galimos išmanios,  nerūdijančio plieno bei pasižyminčios tam tikromis savybėmis, leistos gamintojo: Cottali rankenų linija, TUPAI, o gal Jums labiausiai patinka DND linija?

Kiek kainuoja durų rankenomis?

Kitas svarbus aspektas renkantis rankenas ir duris taip pat – kaina. Vėlgi, patogu, kad šiuo metu kainas galima palyginti internete, tad be jokio vargo rasite tą variantą, kuris Jums labiausiai tinka. Svarbiausia yra netaupyti kokybei. Juk dažniausiai rankenos yra perkamos ilgiems metams, tad investuoti – apsimoka.

Kaip galima sutaupyti perkant durų rankenas?

Bene pats geriausias taupymo būdas yra akcijų sekimas. Jos suteikia galimybę įsigyti tai, ko Jums reikia, kur kas pigiau. Svarbiausia, kad dėl to kokybė nei kiek nemažėja.

Ar rankenas verta pirkti internetu?

Tikrai verta, kaip ir duris. Perkant internetu galima ne tik kur kas paprasčiau pamatyti akcijas, tačiau taip pat ir sutaupyti daug laiko. Daugeliui žmonių patinka, kad internetu taip pat galima tartis su specialistais, kurie suteikia nemokamus patarimus, atsako į klausimus bei padeda rasti geriausią prekę.

Ar rankenos turi derėti prie turimų durų?

Tikrai turi. Tai yra viena svarbiausių sąlygų, kuri lemia kokybę. Dėl to visada geriausia duris bei rankenas yra pirkti iš to paties prekybos centro. Tokiu atveju bus galima iškart pasitarus su specialistais įsigyti komplektus.

Ar lauko durims yra tinkamos kambarinės rankenos?

Dažniausiai kambariui skirtų durų rankenos yra ne tokios atsparios aplinkos poveikiui. Taip pat gamintojai dažnai daugiau dėmesio skiria estetikai, o ne kokybei. Tuo tarpu lauko durims dažniausiai yra siūlomos tokios rankenos, kurios yra nerūdijančio plieno, labai patvarios. Žinoma, jos taip pat gražiai atrodo, tačiau faktas, kad toks klasifikavimas yra pateiktas ne veltui, tad juo remtis visada siūlome.

Ar išmanios rankenos vertos savo kainos?

Išmanios rankenos anksčiau buvo dažniausiai siejamos su verslu. Šiuo metu jas renkasi vis daugiau žmonių. Paprasčiausiai jos padeda ne tik gyventi kur kas paprasčiau ir nepergyventi, kad nuolat yra pametami namų raktai, tačiau taip pat ir džiaugtis, kad gyvenimas tampa kur kas saugesnis. Žinoma, tokiu atveju svarbu, kad montuojamos durys taip pat būtų patvarios.

Kaip pasirinkti durų rankenas?

Taigi, pirmiausia jas reikia vertinti pagal tai – skirtos lauko ar kambario durims. Žinoma, žiūrėti, kokia jų kaina, kai kurie skiria dėmesio stiliui, taip pat vertinti ir medžiagas iš kurios rankenos pagamintos bei jų išmanumą. Daugiau informacijos: https://vairema.lt/

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.