Susipažinkite su kobido masažo technika

Jei ieškote unikalios ir atpalaiduojančios procedūros, galbūt pats laikas išmėginti kobido masažą? Ši senovinė japonų terapija ne tik atpalaiduoja, bet ir suteikia daug naudos tiek protui, tiek kūnui. Šis masažas – tai tradicinių japonų ir kinų masažo technikų mišinys, skirtas kūno pusiausvyrai ir harmonijai atkurti. Švelnus ir daugelio įvardinamas kaip net jauninamąjį poveikį turintis kobido masažas padės jums atsigauti ir jaustis energingiau nuo galvos iki kojų.

Apie kobido masažą

Kobido masažas – tai tradicinė japonų masažo technika, šimtmečius naudojama šioje rytų šalyje. Pagrindinė tokio masažo paskirtis – savijautos gerinimas. Kaip teigia pirmieji šią techniką minintys raštai, jo siekis – kūno pusiausvyra ir harmonija tarp kūno bei minčių. Masažo metu naudojami švelnūs, ritmingi judesiai ir akupresūriniai taškai, skirti stimuliuoti ki (taip japoniškai vadinama energija) tekėjimą visame kūne.

Masažas atliekamas ant veido, kaklo ir viršutinės kūno dalies, o jo metu veikiami kūno meridianai, (taip vadinami energijos keliai), siekiant pašalinti kamščius ir skatinti gijimą. Kuo filosofiniai siekiai susiję su realia nauda? Teigiama, kad šiais judesiais atliekamas masažas gali padėti pagerinti kraujotaką, sustiprinti imuninę sistemą, sumažinti stresą ir įtampą. Na, o tai prisideda ir prie minėtų tikslų siekio.

Ar verta?

Kobido masažas tinka visiems, nepriklausomai nuo lyties ir amžiaus. Tačiau jis ypač naudingas žmonėms, kurie kasdienybėje dažnai susiduria su stresu, nerimu. Masažas veidui ar kaklui taip pat yra puikus būdas atjauninti šių zonų odą, stabdyti naujų raukšlių atsiradimą ir skatinti jaunatviškiau atrodančią, švytinčią veido odą.

Įprasta kobido masažo seanso trukmė – apie 60-90 minučių, tačiau ji gali skirtis priklausomai nuo jūsų norų ir siūlomų programų. Masažas atliekamas lengvais ir švelniais prisilietimais, tad jis tikrai tiks ir jautresniems.

Nesvarbu, ar norite atsikratyti streso, turite siekį džiaugtis kuo gražiau atrodančia veido, kaklo oda, ar tiesiog reikia atsipalaiduoti, kobido masažą tikrai verta išbandyti.

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.