KOKIOS SPINTELĖS YRA REIKALINGOS VONIOS KAMBARYJE?

Spintelės voniai yra reikalingos todėl, kad jose būtų galima sudėti ne tik kosmetikos ir higienos priemones, įvairius kitus vonios kambaryje būtinus reikmenis, bet ir jų dėka galima išradingai paslėpti šioje patalpoje esančius sienų nelygumus, kitokius defektus ir tokiu būdu sukurti labai estetišką aplinką.

Kokių rūšių būna vonios kambario spintelės?

O pačios vonios spintelės būna įvairių rūšių ir formų, todėl jas galima panaudoti pačiomis įvairiausiomis sąlygomis – vienos tinka mažo ploto vonios kambariams, kitos – erdvesnėms patalpoms. Tarp jų – pakabinamos spintelės, spintelės sujungtos su praustuvu, pastatomos šoninės spintelės, kampinės spintelės, kurios statomos kuriame nors viename iš vonios kambario kampų.

Ką galima pasakyti apie vonios kambario spintelių išvaizdą?

Vonios kambario spintelės skiriasi ne tik savo rūšimis, bet ir formomis bei spalva. Tad pirkėjams yra sudaryta galimybė pasirinkti pačias praktiškiausias ir labiausiai atitinkančias jų poreikius bei estetinį skonį spinteles. Tinkamai pasirinkta prekė pelnytai taps ne tik dėmesį atkreipiančiu baldu, bet ir puikiai pasitarnaus savininkui.

Kokios spintelės labiau tinka mažo ploto vonios kambaryje?

Jei jūsiškis vonios kambarys yra mažokas, jame geriausiai būtų naudoti spintelę sukomponuotą su praustuvu, bes tada būtų sutaupyta laisvos vietos, kurią būtų galima panaudoti kitais tikslais. Be to, tokioje spintelėje sukrautos grožio ir higienos priemones visada būtų po ranka.

Taip pat gana racionalus sprendimas būtų įsigyti ir pakabinamą vonios spintelę. Itin praktiška yra tai, kad ant šios rūšies spintelių dažnai būna pritaisytas veidrodis, kuris yra būtinas atliekant įvairias veido gražinimo, skutimosi procedūras. Pakabinamos spintelės irgi akivaizdžiai prisideda prie vonios kambario erdvės taupymo.

Kada geriau rinktis šonines vonios spinteles?

Jeigu jūsų vonios kambarys yra pakankamai erdvus, tada drąsiai galima jame prie sienos pastatyti ir šoninę spintelę. Šios rūšies spintelės voniai įprastai būna gana aukštos ir reikalauja šiek tiek daugiau erdvės, tačiau jose yra kur kas daugiau lentynų, nei pakabinamose ar su praustuvu sumontuotose spintelėse. Todėl į šonines spinteles kuo puikiausiai galima sutalpinti visus būtinus turėti vonios kambaryje daiktus.“

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.