Jubiliejaus proga – įspūdinga dovana tėčiui

Pasvalietis Jonas Nainys savo 70-mečio jubiliejų, ko gero, prisimins visą likusį gyvenimą. Garbingos sukakties proga jo sūnus, TV laidų vedėjas ir muzikos prodiuseris Jonas tėvui padovanojo naują automobilį „Seat“.

– Tėtis iš pradžių net nesuprato, jog tai jam skirta dovana, galvojo, kad čia mano žmonos mašina. Tačiau, kai įteikiau raktelius ir pasakiau, jog čia tam, kad su mama dažniau atvažiuotumėte pas mus į Vilnių – susiėmė už galvos, – juokiasi Jonas Nainys. 

Garsusis kraštietis nesureikšmina brangaus pirkinio. 

– Kiekvienam vaikui jo tėtis ir mama yra visa ko pradžia. Už tą gyvybės pradą mes turime būti dėkingi. Dovanos tėvams turi būti ne tik per gimtadienius ir nebūtinai materialios. Aš galiu sau leisti taip pasirūpinti tėčiu, bet esmė ne automobilyje. Svarbiausia – kasdienis dėmesys. Jiems to labai reikia. Galų gale, aš manau, jog mažų mažiausiai, ką gali padaryti vaikai, kai tėvai sulaukia garbaus amžiaus, stengtis kiek įmanoma labiau rūpintis jų gerove. Labai noriu, kad ši dovana leistų jiems dažniau saugiai atvykti pas mus į Vilnių.

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.