Pasvalio baseino kavinėje – nauji šeimininkai 

Aidos GARASTAITĖS nuotr.

Nuo šiol Pasvalio baseino ar „Pieno žvaigždžių“ arenoje vykstančių renginių lankytojų lauks atsinaujinusi kavinė. Ją penkeriems metams (su teise sutartį pratęsti dar penkeriems) išsinuomojo verslininkas Kostas Butkus.

Pasvalio kempingą operatoriaus teisėmis valdantis bei senojo parko atgimimu besirūpinantis namišietis tikisi, jog pasvaliečiai iš naujo atras baseino kavinę. 

– Į prie baseino veikiantį barą mes perkelsime šalia batutų parko veikusią kavinukę su šerbetais, ledais, užkandžiais, žodžiu, viskuo, ką jau spėjo pamėgti pasvaliečiai. Tačiau svarbiausias akcentas – kavinė, kurioje siūlysime ne tik picų, makaronų, bet ir burgerių, kurie turėtų būti pagrindinė „žvaigždė“. Jau šį šeštadienį planuojame atidarymą, tad šios dienos – pačios sunkiausios. Testuojame, dėliojame, reguliuojame komandos darbą. Norisi, kad būtų ir skanu, ir platus pasirinkimas, kad kiekvienas atėjęs rastų tai, ką mėgsta ir ko nori, – telefonu pasakojo K. Butkus. 

Verslininkas su nerimu laukia lapkričio mėnesį prasidėsiančios baseino renovacijos. 

– Nėra labai gerai, kai remontai vyksta per patį sezono įkarštį. Belieka optimistiškai tikėtis, jog darbai neužtruks ir baseinas, ir mes vėl galėsime dirbti visu pajėgumu. 

Verslininkas akcentavo, jog gerbėjų būrį jau spėjusi suburti kempingo kavinė taip pat nenutrauks veiklos. 

– Pokytis bus tik toks, kad koncentruosimės į dienos pietus, o vakarai bus labiau skirti privačioms rezervacijoms.

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.