Langų remonto specialistai informuoja: „Jūsų pinigai išskrenda per langus!“

Lietuvių patarlė sako: „Roges ruošk vasarą, o ratus žiemą.“

Norėdami kokybiškai ir šiltai gyventi, kvėpuoti švariu oru, pasikeiskite langų tarpines ir įsirenkite kokybiškas orlaides 

Kodėl reikia keisti tarpines? Standartinių guminių tarpinių eksploatacijos laikas – 5–7 metai. Jeigu per šį laikotarpį neatlikote jokių guminių tarpinių priežiūros darbų (nevalėte ir netepėte silikonu), jos tampa neefektyvios ir ima praleisti šaltį, triukšmą, patalpose kaupiasi drėgmė. Lango rėmuose pradeda kauptis purvas, užsikemša drenažas ir lyjant per uždarytus langus ima veržtis vanduo į vidų. Netinkamai eksploatuojamos guminės tarpinės praranda elastingumą, susiploja, ištęžta, tampa kaip kramtoma guma arba sukietėja ir tampa lengvai paveikiamos temperatūrų kaitos: dėl karščio prisilydo prie langų profilio, dėl šalčio suskilinėja ir sukietėja, susidaro ledo tiltai arba tiesiog prišąla lango varčia prie rėmo, todėl būstų šeimininkai savo pinigais pradeda ne tik šildyti kiemą, bet ir pažeidžia lango izoliacines savybes. 

Kas gi iš mūsų taip prižiūri langų tarpines? Niekas! Tad belieka gumines tarpines pasikeisti į ilgaamžes, kokybiškas tarpines, kurios nereikalauja jokios priežiūros ir pasižymi puikiomis izoliacinėmis savybėmis. Gumines tarpines pasikeiskime vokiškomis Q-LON poliuretano tarpinėmis Q-LON tarpinėms suteikiama 5 metų garantija, tačiau savo izoliacinių savybių jos nepraranda daugiau nei 20 metų. Šioms tarpinėms nereikia jokios papildomos priežiūros per visą eksploatacijos laikotarpį. Tarpinės atsparios ultravioletiniams saulės spinduliams, šalčiui, karščiui, cheminiams valikliams. Q-LON tarpinės sudarytos iš poliuretano putų ir apgaubtos karbonu – tai užtikrina ilgaamžiškumą. Vokiškos „Schlegel Q-LON“ tarpinės pagamintos naudojant unikalų medžiagų derinį, turi puikią „atmintį“ – suspaustos grįžta į savo pradinę formą, jų neveikia temperatūros svyravimai, grybeliai, UV spinduliai ar ozonas. Laikui bėgant Q-LON tarpinės puikių savybių nepraranda net ir po 300 000 langų ar durų atidarymo ir uždarymo ciklų jos dirba taip, kaip dirbusios. 

Įleiskime šviežio oro su AIR-BOX vožtuvais 

Per atdarus langus lengvai patenka dulkės, triukšmas, vabzdžiai ir vagys. Šaltuoju laikotarpiu atidarius langą vertikaliai, iškart prarandame šilumą. O nevėdinant patalpų susiduriame su kita problema, pelėsio atsiradimu ir langų rasojimu. Norint išvengti langų rasojimo, pelėsio, reikalinga natūrali ventiliacija. Dėl drėgmės pertekliaus ir prastos ventiliacijos patalpose atsiranda pelėsis, grybelis, pradeda kauptis bakterijos. Dėl patalpose sumažėjusio deguonies kiekio atsiranda sveikatos problemų. Neišvėdintos patalpos turi įtakos ir miego kokybei. Mediniai langai kvėpuoja, o plastikiniai – ne. Išeitis – ventiliaciniai vožtuvai AIR-BOX. 

Nemokamai atvyks pas jus specialistas, patikrins jūsų langų sandarumą, tarpinių nusidėvėjimą, lango varčios mechanizmą, pakonsultuos, patars ir suskaičiuos darbų sąmatą. O atvykę mūsų meistrai jums pakeis langų tarpines, sureguliuos langą, išvalys ir suteps judančias metalines lango konstrukcijas. Ir jūsų langai jums vėl tarnaus kaip nauji dar 20 ir daugiau metų. 

Užsisakiusiems paslaugą trijų ir daugiau langų remontui iki liepos 31 d. bus taikomos individualios nuolaidos. Kuo daugiau langų, tuo daugiau gausite nuolaidų. Tel.: 8 606 93 229 ir 8 604 24 268 www.remvalus.lt

 Daugiau informacijos tel.: 8 604 24 268, 8 606 93 229.

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.