Šalia „Via Baltica“ magistralės išdygs greito maisto restoranas 

Jau ne vieną dešimtmetį trunkantys bandymai Pasvalyje, šalia „Via Baltica“ magistralės sukurti gyvą ir funkcionuojančią ekonominę zoną, regis pajudėjo iš mirties taško. Šią savaitę posėdžiavusi Savivaldybės taryba vienbalsiai pritarė bendrovei „MCD Lietuva“ 99 metams išnuomoti žemės sklypą greta „Via Baltica“ magistralės ir kelio į Vabalninką sankryžos. 

Kaip Tarybos posėdyje kalbėjo bendrovės atstovas Jurgis Prakopas, įmonė planuoja šalia Pasvalio statyti greito maisto restoraną, kuris bus pasaulyje gerai žinomo prekinio ženklo frančizė. 

– Į infrastruktūrą bei patį restoraną planuojame investuoti beveik aštuonis milijonus eurų. Bus sukurtos mažiausiai dvidešimt keturios darbo vietos bei atsiras puiki erdvė vietos verslams pristatyti savo produkciją pro šalį keliaujantiems europiečiams, – sakė „MCD Lietuva“ atstovas. 

Be to, įmonė įsipareigojo kiekvienais metais skirti ne mažiau kaip 50 000 eurų vietos kultūrai, sportui bei bendruomenėms rėmti.

–  Tai bene didžiausia pastarojo meto investicija mūsų krašte, – pasirašydamas sutartį sakė savivaldybės meras. 

„MCD Lietuva“ investicija į Pasvalį – tik dalis didelio projekto. Garsų greito maisto restoranų tinklą frančizės pagrindu atstovaujanti bendrovė per ateinančius ketverius metus palei visą „Via Baltica“ magistralę planuoja iš viso atidaryti 12 restoranų  (keturis Estijoje, tris Latvijoje ir penkis Lietuvoje). 

Maisto papildai sportui ir lieknėjimui ambicija.eu

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.