Pasvalio verslininkės Kalėdų laukia kūrybiškai

Turbūt ne sykį pagavote save, kad vis labiau, vis nuoširdžiau norisi susitikti, pasikalbėti, pasibūti… Pastarieji metai iš naujo parodė, koks gyvybiškai svarbus yra draugiškas ryšys. O būdų ir priežasčių susiburti – daugybė! 

Dviejų Editų – „PKC Cafe“ direktorės E. Breimerės bei floristės-dekoratorės E. Urbšienės („Tegyvuoja šventė“ įkūrėjos) – komanda kvietė susitikti advento vainikų pynimo kūrybinėse dirbtuvėse Pasvalio kultūros centre, erdvėje šalia kavinės. Kartu ne tik pasigaminti kalėdinę namų puošmeną, bet ir pasivaišinti, bendrauti ir juokauti… Neįpareigojančiai ir kūrybiškai praleisti jaukų vakarą. 

Šią mintį abi Editos puoselėjo jau praėjusiais metais – tik planus pakoregavo karantinas. Tačiau idėjos juodvi nepaleido ir į jaukų vakarą pasvalietes sukvietė šįmet. Džiaugiasi, kad susidomėjimas augo ir įvyko net du susitikimai. Subūrė įvairaus amžiaus moteris – nuo mokinių iki senjorių. „Iš Kauno atvažiavo ir mano mama! Žinoma, vainikų pynimas – tik pretekstas pabūti su mumis, anūkėle… Tačiau kartais juk reikia priežasties susitikti“, – šypsodamasi pasakojo E. Breimerė. 

Vėliau dalyvės susitiko tik ką atsinaujinusioje „PKC Cafe“ pasidalinti kūrybinių dirbtuvių įspūdžiais. Ir skanavo morkų pyrago – kuriuo atidarytas žiemos desertų sezonas. O jo autorius – kraštietis virtuvės šefas Ruslanas Puskepanis, kurio mirties metines kaip tik šį mėnesį minime. 

Charizmatiška Editų kompanija jau laukia plūstant kitų idėjų – kokią dar rasti progą nušviesinti tamsius vakarus. Galbūt gimsta nauja iniciatyvinė grupė?

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.