Vakarop – galinga muzikos banga

Šiandien 20 val. Pasvalio sporto mokyklos automobilių aikštelėje (Taikos g. 22) – šokių muzikos bei saksofono improvizacijų skambesys! Jau senokai siautėte klube? Pasiilgote užsimiršti, atitrūkti nuo kasdienybės, pasinerdami į muziką – galingai plūstančią į kūną ir mintis? Panevėžietis atlikėjas Jonas Sikorskis drauge su DJ Tovac kviečia į koncertą žadėdami priminti, ką reiškia muzikinė patirtis, įkraunanti energijos, verčianti šokti. 

Šių atlikėjų programą „Let’s get loud“ (liet. sukelkim garso) Pasvalio kultūros centro atstovai pirmąsyk išgirdo skambant šalia Panevėžio CIDO arenos. Atkreipė dėmesį į pasvaliečių socialiniuose tinkluose siūlymus pakviesti panevėžiečius lauko koncertą surengti ir mūsų mieste. Keli pokalbiai su Policijos komisariato, Sporto mokyklos atstovais, ir renginio vieta bei saugumu – pasirūpinta. Vienas skambutis muzikantams ir šie su komanda mielai sutiko į gastrolių po Lietuvą planą įtraukti Pasvalį. 

Kokybišku garsu, sklindančiu iš automobilyje įrengtos audioaparatūros, rūpinasi „Panevėžys CAR AUDIO PAGA“ asociacija. Iniciatyvos draugai – Pasvalio kultūros centras bei renginių organizatoriai „Grande Bellezza“. 

Koncerto galėsite saugiai klausytis iš savo automobilio. Dėl COVID-19 situacijos renginio organizatoriai prašo dėvėti apsaugines kaukes, laikytis atstumo ir nesibūriuoti didelėmis grupėmis. Pasirodymas – nemokamas. Bus fotografuojama ir filmuojama.

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.