Buitinė technika internetu – ar verta?

Foto: Pexels.com

Nors internetinės parduotuvės jau seniai nebe naujiena, nemažai gyventojų vis dar nėra užtikrinti kas geriau – buitinę techniką pirkti standartinėse parduotuvėse ar buitinė technika internetu. Abu būdai yra labai skirtingi, kadangi pirkdami standartinėje parduotuvėje galite prekę pamatyti, paliesti, pabandyti, ko negalima padaryti perkant internetu. Bet ar tai tikrai yra svarbiausia? Ir kokias rizikas šiandien jau galima ignoruoti?

Standartinės parduotuvės ne tokios patikimos, kaip atrodo

Buitinė technika dažnai perkama įprastose parduotuvėse dėl galimybės prekę pamatyti, išbandyti ir viską padaryti savo rankomis – gi perkant brangų daiktą norisi pasirūpinti, kad jis būtų tinkamas ir neapgadintas? Tačiau ši problema neturėtų būti tokia aktuali šiandien…

Visų pirmiausia, atvykę į bet kurią buitinės technikos parduotuvę jūs būsite aptarnauti parduotuvėse laukiančių konsultantų, kurie uždirba iš jūsų pirkimo, todėl jie tikrai nesidalins neigiamomis prietaisų savybėmis. Antra – jeigu internetu įsigytas daiktas jums pristatomas ne toks, kokio tikėjotės, daugelyje rimtų parduotuvių galioja grąžinimo garantiją. Tai reiškia, kad netinkamą daiktą galima grąžinti atgal ir atgauti visus pinigus.

Taigi, pirkdami įprastoje parduotuvėje jūs naudojate savo kurą, prekę jums įsiūlo konsultantai, o prekių pasirinkimas visada yra mažesnis.

Buitinė technika internetu – visada pigiau

Įprastos parduotuvės turi labai daug išlaidų – pastato priežiūra, elektra, darbuotojai, įranga ir t.t. Kadangi jų vienintelis uždarbis yra parduodamos prekės, pirkėjai už jas dažniausiai moka daugiau. Tuo tarpu, internetinės parduotuvės neturi tokių išlaidų, todėl prekių kainos yra mažesnės. Negana to, pristatymas, perkant buitinę techniką, taip pat dažnai būna nemokamas arba kainuoja vos kelis eurus.

Foto: Pixabay.com

Didelis pasirinkimas ir atviros nuomonės

Parduotuvės vitrinos talpa yra ribota, o internetinės parduotuvės puslapių – ne. Todėl internetinėse parduotuvėse prekių pasirinkimas yra milžiniškas. Ir tai dar ne viskas…

Internetas yra nuostabus tuo, kad jame bet kas gali išreikšti savo nuomonę. Šiuo atveju jums naudingi pirkėjų atsiliepimai – tiesiog Google paieškoje įveskite patinkančio prietaiso modelį ir pažiūrėkite, ką apie jį kalba kiti žmonės – kokybė atsiskleidžia bėgant laikui.

Jeigu buitinė technika internetu domina ir jus, siūlome apsilankyti parduotuvėje www.senukai.lt. Tai puikus būdas susipažinti su šiomis dienomis siūloma naujausia buitine technika ir sužinoti, ką apie ją mano kiti pirkėjai!

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.