Šį savaitgalį ilgai lauktas ir jau tradicija tapęs PC „Babilonas“ sporto ir laisvalaikio prekių išpardavimas!

Spalio 12–13 dienomis PC „Babilonas“ vyks klientų ilgai lauktas sporto ir laisvalaikio prekių išpardavimas. Šis renginys, skirtas ne tik išskirtinių prekių už itin patrauklias kainas norintiems įsigyti pirkėjams. Tai bus ir pramogų kupinas savaitgalis.

 PC „Babilonas“ sporto ir laisvalaikio išpardavimo metu galėsite įsigyti garsiausių prekės ženklų drabužių su nuolaidomis net iki 50 proc. Išskirtinius pasiūlymus ras ir tie pirkėjai, kurie nori atsinaujinti ir šaltąjį sezoną pasitikti su naujomis spalvomis. O gal ieškote naujos kokybiškos sportinės aprangos ar avalynės Jūsų mėgiamoms sporto treniruotėms? Išpardavimo metu turėsite galimybę įsigyti kokybiškų prekių už geriausias šio sezono kainas. Taip pat pirkėjų lauks gausus asortimentas nuolaidomis pasipuošusių laisvalaikio prekių ir sveikatingumo priemonių. 

Šeštadienį nuo 13 val. iki 15 val. krepšinio klubo „Lietkabelis“ žaidėjai surengs pokalbių šou pačiame PC „Babilonas“. Čia turėsite galimybę ne tik gauti Šį savaitgalį ilgai lauktas ir jau tradicija tapęs PC „Babilonas“ sporto ir laisvalaikio prekių išpardavimas! mėgstamo žaidėjo autografą, bet ir užduoti aktualius klausimus patiems krepšininkams. Norintys išmėginti savo jėgas, yra laukiami PC „Babilonas“ sekmadienį, kur nuo 13 val. iki 15 val. „Maistas Sportui“ organizuos prisitraukimų rungtis. Ištvermingiausi rungties dalyviai bus apdovanoti rėmėjų dovanomis. O kad visą išpardavimo savaitgalį nepritrūktų gerų emocijų ir energijos, svečiuose sulauksime ir „Free Motion“ sporto klubo, kurio treneriai ir kineziterapeutai konsultuos prekybos centro lankytojus. Taip pat „Free Motion“ sveikatingumo specialistai praves trumpas, bet itin efektyvias mankštas, kurios numalšins nugaros skausmus, sumažins raumenų įtampą ir stresą. 

Tad spalio 12–13 dienomis susitinkame PC „Babilonas“ ir pasiruoškime aktyviam ir stilingam rudeniui! 

Daugiau informacijos apie renginį ir nuolaidas: https://www.pcbabilonas.lt/

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.