Gytis Ivanauskas premjeroje „Įeiti draudžiama“ demonstruos portugalų kalbos žinias

„Domino“ teatro premjera – nuotykių komedija „Įeiti draudžiama“ jau balandžio 8 d. atvyksta į Pasvalio kultūros centrą. Premjeros metu aktorius Gytis Ivanauskas demonstruos ne tik aktorinį meistriškumą, bet ir portugalų kalbos žinias.

„Mano karjeroje – tai pirmas kartas, kai spektaklyje teks naudoti portugališką akcentą. Tai – įdomi ir kartu labai linksma patirtis. Mano personažas yra santechnikas iš Portugalijos, kuris dėl kalbos barjero ne tik paskandina namus, bet ir jų gyventojų likimus apverčia aukštyn kojomis. Norėdami įvykdyti visus režisieriaus reikalavimus, repeticijų metu mums su kolega Algiu Ramanausku teko samdyti portugalų kalbos mokytoją“, – apie premjerą pasakojo aktorius Gytis Ivanauskas.

Pagal žinomo prancūzų rašytojo ir dramaturgo Floriano Zellerio pjesę sukurtame spektaklyje mėgstamos muzikos plokštelės pasiklausyti nusprendęs herojus, šeimos galva Oskaras bus priverstas išgyventi tikrą nuotykių ir emocijų uraganą. Teks ne tik pačiam gelbėtis nuo užklupusių netikėtumų, bet ir bandyti išgelbėti savo šeimos ir artimų draugų ramų
gyvenimą.

Spektaklyje vaidins visas Lietuvos aktorių žvaigždynas: Vaidotas Martinaitis, Gytis Ivanauskas, Vitalija Mockevičiūtė, Juozas Gaižauskas, Neringa Varnelytė, Nerijus Gadliauskas, Dovydas Stončius, Algis Ramanauskas ir Gintarė Latvėnaitė, kurianti pirmąjį savo vaidmenį „Domino” teatro scenoje.

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.