Pasvalio knygyne – unikalios knygos pristatymas

Pasvalio knygynas rudenį pasitinka naujame amplua. Nuo šiol čia bus galima ne tik nusipirkti knygų, bet ir susitikti su jų autoriais. Pirmasis toks susitikimas pasvaliečių laukia jau kitą trečiadienį, rugsėjo 5 dieną.

17 val. 15 min. skaitytojų lauks žurnalistė Giedrė Steikūnaitė, kuri pristatys knygą „Palestina. Laisvė yra labai graži“. Tai unikali ir sukrečianti knyga apie palestiniečius bei septynis dešimtmečius trunkančią kasdienę jų kovą už išlikimą.

„Palestinos realybė mūsų nepasiekia, ji pradanginama propagandos liūne, tad jaučiu moralinę atsakomybę pasidalinti su kitais tuo, ką sužinojau apie šią laisvės trokštančią tautą, – viename interviu yra sakiusi dvejus metus Palestinoje gyvenusi Giedrė Steikūnaitė.

Ką iš tiesų žinome apie Palestiną ir kodėl ji svarbi Lietuvai? Kokia okupuotos Palestinos kasdienybė? Kodėl ji mums turi rūpėti? Tai klausimai, į kuriuos bus atsakyta kitą trečiadienį Pasvalio knygyne vyksiančiame susitikime-diskusijoje.

Knygyne taip pat veiks visuomeninio judėjimo ,,Solidarūs su Palestina‘‘ įkūrėjos Gabrielės Tervidytės fotografijų paroda.

Kviečiame visus įdomiai bei prasmingai praleisti trečiadienio vakarą.

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.