Baltijos krepšinio lygos taurė – ranka pasiekiama

Nors liaudies patarlė byloja, kad neperšokęs griovio, nesakyk „op“, tačiau ji, reikia tikėtis, negalios šiandien, ketvirtadienį, 18 val. Pasvalyje prasidedančioms lemiamoms Baltijos krepšinio lygos (BBL) finalo rungtynėms. Dėl čempionų taurės kovos „Pieno žvaigždės“ ir Jūrmalos „Jūrmala“. Viliamės, kad nugalėtojų taurę į viršų kels mūsų krepšininkai. Optimistinėms nuotaikoms tvirtą pagrindą paklojo daugiau kaip prieš savaitę, kovo 28 d., Jūrmaloje 18 taškų persvara 98:80 laimėtos pirmosios finalo rungtynės. Sunku įsivaizduoti, kad jau ranka pasiekiamą trofėjų „Pieno žvaigždžių“ krepšininkai šiandien išleistų, pralaimėdami rungtynes didesniu nei 18 taškų skirtumu. Oponentai turbūt primintų praėjusių metų BBL finalo istoriją, kuomet „Pieno žvaigždės“, Prienuose laimėjusios pirmąsias rungtynes 88:85, namuose buvo priverstos nuryti karčią piliulę, pralaimėdamos „Vytautui“ 15 taškų skirtumu 74:89. Tačiau šiemet situacija kitokia, tad šiandien greičiausiai būsime mūsų komandos triumfo liudininkais. Jų ypač laukiama „Pieno žvaigždžių“ arenoje, kad kartu galėtume pasidžiaugti su krepšininkais.

Prasidėjo ketvirtas, paskutinysis, „Betsafe-LKL“ pirmenybių ratas. Jo startas „Pieno žvaigždėms“ nebuvo sėkmingas. Pirmadienį mūsiškiai Kėdainiuose, žaidę be Stepono Babrausko, Viačeslavo Bobrovo ir Tomo Lekūno, pralaimėjo „Nevėžiui“ 61:77 (14:23, 19:24, 18:8, 10:22). Mūsų komandai taškus pelnė: Trevonas Hughes – 10, Jahenns-Ley Manigat – 9, Tomas Galeckas ir Osvaldas Olisevičius – po 8, Nikita Balašovas, Ignas Fiodorovas ir Lis Shoshi – po 6, Arturs Ausejs ir Martynas Varnas – po 4. „Nevėžį“ į pergalę vedė 18 taškų įmetęs Gabrielius Maldūnas.

Pasvalio „Pieno žvaigždes“ (11 taškų) iš penktos vietos į šeštą nustūmė Šiaulių „Šiauliai“ (11 taškų), namuose sensacingai 93:90 ant menčių patiesę Kauno „Žalgirį“. Kitas „Betsafe-LKL“ čempionato rungtynes „Pieno žvaigždės“ žais šį šeštadienį, balandžio 7d., Klaipėdoje su „Neptūnu“, o balandžio 11 d., trečiadienį, 18 val. namuose – su Šiaulių „Šiauliais“.

 

Lazybos internete TOPsport

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.