Tarp nominantų – ir bendruomenės

Komisijos nariai puikiai įvertino Atžalyno bendruomenės rūpestingai tvarkomas viešąsias erdves.

Per miesto šventę tradiciškai bus pagerbti ir apdovanoti geriausiai tvarkomų Pasvalio krašto sodybų, daugiabučių namų, bei įstaigų šeimininkai, bendruomenės. Nugalėtojus ir prizininkus nominavo rajono Savivaldybės aplinkos tvarkymo konkurso komisija.

Miesto sodybų kategorijoje pirmoji vieta skirta pasvalietei Ligitai Jankauskienei (Klevų g. 8), dvi antros – Stanislavai ir Vytautui Morkūnams (Kalno g. 2) bei Skirmantei ir Žygimantui Šernams (Kęstučio g. 30), trečia – joniškėliečiams Rimai ir Audručiui Lopetkoms (P. Avižonio g. 10).

Kaimo sodybų kategorijoje pirmas vietas pelnė ustukiečiai Vaida ir Aidas Bitinai bei namišiečiai Pranė ir Vytautas Baniai, antras – manikūniečiai Irena ir Edmontas Ilgučiai bei mikoliškiečiai Angelina ir Gintaras Vaičeliūnai, trečią – Gražina ir Alfonsas Dulos iš Papyvesių kaimo.

Tarp bendruomenių, įstaigų ir organizacijų nepralenkiama buvo Vaškų gimnazija – jai ir atiteko pirma vieta. Antros ir trečios vietos šiemet nutarta neskirti, o padėkos raštais apdovanoti savo valdas rūpestingai puoselėjančias Atžalyno ir Deglėnų bendruomenes. Padėkos raštai taip pat bus įteikti Tetirvinų kaimo gyventojui Egidijui Jankauskui, pajiešmeniečiams Rimui ir Arvydui Paškevičiams bei Puodžių kaimo sodybos šeimininkams Reginai ir Jonui Janulevičiams. Kartu su individualių sodybų šeimininkais padėkos nusipelnė aplinkos grožiui neabejingi Pušaloto miestelyje esančio daugiabučio namo (Tulpių g. 1) gyventojai.

Konkurso nominantai ir kiti jo dalyviai rugsėjo 20-ąją bus pakviesti į pažintinę ekskursiją: aplankys Kauną, Pažaislio vienuolyną, Dubravos arboretumą, Kadagių slėnio pažintinį taką.

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.