„Šeimos diena“ – smagių atradimų ir potyrių šventė

Šį sekmadienį, gegužės 14 d., Pasvalio kultūros centro skliautuose skambės vaikiškas klegesys. Čia vyks viešosios įstaigos „Veiklių mamų klubas“ antrus metus iš eilės organizuojama „Šeimos diena“.

– Klubo susitikimuose pastebėjome, kad daugumai mamų labiausiai trūksta bendravimo. Jos nori ką nors kartu bendrai nuveikti, ištrūkti iš to užburto rato namai-darbas. Todėl pernai sugalvojome surengti „Šeimos dieną“ – šventę, kurioje smagu būtų ne tik vaikams, bet ir suaugusiems. Pirmas blynas neprisvilo, todėl ateinantį sekmadienį vėl kviečiame visus smagiai praleisti laiką kartu, – kalbėjo viena iš šventės organizatorių, VŠĮ „Veiklių mamų klubas“ Pasvalio skyriaus koordinatorė Justina Nemeikšienė.

10 valandą prasidėsiančiame renginyje staigmenų ir smagių akimirkų tikrai bus per akis. Vyks kūdikių ropojimo varžybos. Smagiose estafetėse savo jėgas galės išbandyti mamytės, tėveliai ir seneliai. Šventės puošmena – Pasvalio igaplaukės rinkimai. Ilgiausių kasų savininkių lauks prizai ir specialūs pažymėjimai.

Su vaikais bendraus ypatingi svečiai – šunys iš Kaniterapinės pagalbos centro. Tai specialiai apmokyti augintiniai, kurie padeda vaikams, turintiems fizinių, emocinių ir raidos sutrikimų.

Pasikviesti keturkojus „medikus“ padėjo pasvalietė Irena Tamulionė. Tai savotiška jos padėka visiems geros valios žmonėms, kurie palaikė ir padėjo jos dukrai Viktorijai kovoti su vėžiu.

„Šeimos dienos“ kulminacija – muilo burbulų fiesta, tad visi dalyviai kviečiami atsinešti burbulų pūtimo įrankius.

– Kviečiame visus – amžius neribojamas! Pabūti kartu, susirasti naujų draugų, smagiai praleisti laiką ir pasijusti viena didele, nuoširdžia bendruomene, – sakė Justina Nemeikšienė.

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.