Velykinis krepšinio turnyras Vaškuose

Turnyro nugalėtojai ir prizininkai su jo organizatoriumi Virginijumi Račkausku ir Vaškų seniūnu Kęstučiu Jasėnu (antroje eilėje iš kairės). Asmeninio albumo nuotrauka

Velykų išvakarėse, balandžio 15- ąją, Vaškų seniūnijos sporto instruktorius Virginijus Račkauskas krepšinio mėgėjus pakvietė į tradicinį 4 prieš 4 turnyrą. Jame pareiškusios norą dalyvauti septynios komandos rinkosi į Vaškų gimnazijos sporto salę. Dėl šventinio turnyro prizų rungėsi „Alsteka“, „Kyburiai“, „Tetirvinai“, „Tetirvinai-2“, „Kalneliškis“ ir dvi kaimyninio Pakruojo rajono krepšinio ekipos – „Žemyna“ bei „Žeimelis“.

Po ilgų ir atkaklių kovų mažajame finale dėl trečiosios vietos susitiko „Tetirvinai“ ir „Žeimelis“. Bronzos medaliais džiaugėsi tetirviniečiai, įveikę varžovus 33:20. Nugalėtojams daugiausia taškų – po 9, pelnė Modestas Launikonis ir Raimondas Vaičekonis. Tetirvinų komandos garbę taip pat gynė Algirdas Šeškevičius, Egidijus Bitinas, Ramūnas Launikonis.

Finale jėgas išbandė „Alstekos“ ir „Kyburių“ komandos. Pergalę rezultatu 32:21 šventė „Alstekos“ krepšininkai – Mindaugas Vaičikauskas, Minvydas Stuogis, Jokūbas Rutkauskas, Domantas Ilgutis, Titas Tuominis. Rezultatyviausiai nugalėtojų gretose žaidė po 10 taškų pelnę M. Vaičikauskas ir D. Ilgutis.

Sidabro medaliais pasidabino Kyburių krepšininkai Eligijus Gurklys, Donatas Šurna, Vytautas Šulinius, Silvestras Golcas, Dalius Balčiūnas, Rimantas Rickevičius. Šioje komandoje rezultatyviausiai žaidė E. Gurklys – 8 taškai ir S. Golcas – 7.

Velykinio krepšinio turnyro nugalėtojus, prizininkus ir visas jame dalyvavusias komandas sveikino Vaškų seniūnijos seniūnas Kęstutis Jasėnas. Per apdovanojimų ceremoniją seniūnijos vadovas įteikė taures, diplomus, medalius.

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.