Pasvalyje to dar nebuvo!

Ema Vošterytė (pirma iš kairės), iškovojusi bronzos medalį.

Balandžio 5 dieną Pasvalio sporto mokyklos baseinas priėmė per 120 plaukikų į mūsų miesto vaikų plaukimo pirmenybes iš Panevėžio, Kauno, Kaišiadorių, Utenos ir Pasvalio, kuriose buvo išdalinta 20 medalių komplektų. Kiekvienas plaukikas galėjo dalyvauti dviejose rungtyse, mergaitės ir berniukai atskirai. Iš pasvaliečių geriausiai sekėsi 2005–2006 metais gimusių grupėje mergaitėms Saulei Baltrūnaitei, kuri 50 metrų krūtine buvo pirma, o 50 metrų laisvu stiliumi trečia; Evita Jakubonytė 50 metrų nugara iškovojo sidabrą ir 100 metrų laisvu stiliumi bronzą. Jaunesnių mergaičių grupėje Ema Vošterytė 50 metrų laisvu stiliumi iškovojo sidabrą ir 50 metrų nugara – bronzą. Tarp berniukų geriausiai sekėsi Rėjui Leimantui, kuris iškovojo du sidabro medalius – 50 metrų laisvu stiliumi ir nugara, o Augustas Baršauskas 50 metrų peteliške buvo antras, Matas Šibilskis 100 metrų laisvu stiliumi užėmė antrą vietą. Varžybos organizuojamos antrus metus iš eilės, treneriai tikisi, kad tai taps gražia Pasvalio baseino tradicija.

Taip pat norėtume pasidžiaugti Pasvalio plaukimo klubo „Ryklys“ laimėjimais. Praeitą savaitgalį vykusiose tarptautinėse veteranų varžybose Kaune, kuriose dalyvavo 30 plaukimo klubų iš penkių šalių, Pasvalio „Ryklio“ klubui atstovaujantis plaukikas Donatas Kirša iškovojo tris prizines vietas, auksą 50 metrų nugara, sidabrą 50 metrų peteliške ir bronzą 50 metrų laisvu stiliumi.

Pasvalio sporto mokyklos plaukimo treneriai Paulius Suveizdis ir Tadas Bulkė tikisi, kad plaukimas Pasvalyje taps vis populiaresnė sporto šaka.

Saulė Baltrūnaitė (viduryje), iškovojusi pirmąją vietą.
Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.