Į premjerinį spektaklį parduoti visi bilietai

Balandžio 1 d. Gintaro Kutkausko teatras kviečia į premjerą – komediją Balio Sruogos pjesės motyvais „Dobilėlis penkialapis“.

– Nors šis veikalas parašytas tarpukaryje, man jo problematika pasirodė aktuali ir šiandien. Spektaklis apie amžinus vyrų ir moterų santykius bei apie tai, kas būdinga daugeliui mūsų, o ypač politikams. Dažnai daužomės į krūtinę dalindami įvairiausius pažadus, bet vos paliečiami mūsų asmeniniai interesai, pamirštame visas priesaikas, draugystes bei brolybes ir lipame per kitų galvas dėl savo menkų tikslų. Tačiau galų gale vis tiek liekame prie suskilusios geldos, – sakė spektaklio režisierė Ramunė Uždavinienė.

„Dobilėlyje penkialapyje“ vaidina: Aidas Masilionis, Klaudijus Ulskis, Artūras Astrauskas, Žydrūnas Pačinskas, Birutė Ladygienė, Vilma Stepanovienė, Aušra Mulevičienė, Raimonda Mikalajūnienė, Vilma Ulskienė, Viktoras Stanislovaitis, Loreta Petrauskienė. Kostiumus kūrė Vilma Ulskienė, choreografija rūpinosi Nida Sakalauskienė, dailininkas – Arvydas Gudas, šviesos režisierius – Juozas Muliaučius. Spektaklį veda Rūta Pačinskienė.

Paklausta, kodėl premjerai pasirinkta balandžio 1-oji – Melagių diena, režisierė šyptelėjo:

– Spektaklio tą dieną nebus – vyks „Dobilėlio penkialapio“ nesenstančių bernelių draugijos posėdis…

Belieka pridurti, kad į šį posėdį pakviesti tik tie, kurie iš anksto suskubo įsigyti bilietus. Pasvaliečiai dar kartą įrodė meilę teatrui ir gerokai iki premjeros išpirko visus bilietus. Negavusiems teks apsišarvuoti kantrybe ir sekti reklamą – pekialapio dobilo ženklu paženklinti viengungiai žada dar ne kartą pasirodyti Pasvalio publikai.

„Darbo“ inf.

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.