Pirmasis metų kūdikis nudžiugino biržiečių šeimą

Pirmasis 2017 metais Psvalio ligoninėje gimęs kūdikis ateiti neskubėjo ir savo verksmu šį pasaulį pasveikino sausio 1-osios vakare – 20 val. 04 min. Pirmagimės dukrelės susilaukė Ineta Gintautienė, į mūsų ligoninę atvykusi iš Biržų rajono Švėkštininkų kaimo. Jauna moteris pagimdė žavią 4 kg svorio, 54 cm ūgio mergaitę. Laimingi tėveliai savo atžalėlei išrinko Godos vardą.

Pasvalio ligoninėje gimusį pirmąjį metų kūdikį ir jo mamą tradiciškai pasveikino su dovanomis apsilankę rajono mero pavaduotojas Povilas Balčiūnas, Savivaldybės gydytoja Dalia Vasiliūnienė, ligoninės vyr. gydytojas Rolandas Rastauskas.

Akušerijos ir ginekologijos skyriaus vedėjas Aurelijus Umantas minėjo, jog per praėjusius 2016 metus Pasvalio ligoninėje gimė 296 kūdikiai. Beveik pusė jų Pasvalio krašto gyventojų šeimose – 145. Net 72 gimdyvės atvyko iš Biržų, 45 – iš Pakruojo, 16 – iš Kupiškio. Pasvalio ligoninės gimdymo skyrių rinkosi.

Nuotraukoje: Pirmąją 2017 metų naujagimę ir jos mamą biržietę Inetą Gintautienę (antra iš kairės) aplankė skyriaus vedėjas gyd. Aurelijus Umantas, gydytoja internė Toma Tamauskaitė, rajono mero pavaduotojas Povilas Balčiūnas, Savivaldybės gydytoja Dalia Vasiliūnienė ir ligoninės vyr. gydytojas Rolandas Rastauskas.

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.