Seniūnijos jauniesiems talentams žiūrovai dėkojo aplodismentais

Televizijos mirga nuo įvairių pramoginių konkursų, per kuriuos savo turimus ar įsivaizduojamus meninius sugebėjimus demonstruoja šou dalyviai. Norinčius dainuoti, vaidinti, šokti, deklamuoti į sceną nusprendė pakviesti ir Saločių seniūnijos administracija kartu su vietos bendruomene ir kultūros namais. Po dvejų metų pertraukos Saločių miestelio kultūros centre vėl surengtas „Jaunųjų talentų“ konkursas. „Seniūnijoje yra daug gabaus jaunimo. Prieš dvejus metus scenoje pasirodė 21 atlikėjas, o dabar sulaukėme net 39 dalyvių. Taigi talentų daugėja. Visiems atlikėjams linkiu sėkmės, drąsos ir pernelyg nesijaudinti. Niekas jūsų nebars, o tik smarkiai paplosim“, – sveikindamas šiųmečio konkurso dalyvius kalbėjo Saločių seniūnas Algimantas Mašalas. Nors vertinimo komisijos nebuvo, ne visiems Saločių seniūnijos „Jaunųjų talentų“ konkurso dalyviams sekėsi įveikti scenos jaudulį. Galėjai nujausti, kas į sceną kopė pirmą kartą, o kas jau turi patirties. Šiek tiek trikdė ir techniniai nesklandumai. Tačiau svarbiausia – salėje vyravo pakili, šventinė nuotaika, o susirinkę žiūrovai, tarp kurių buvo nemažai atlikėjų tėvelių, negailėjo aplodismentų.

„Jaunųjų talentų“ konkurso vedėjas, miestelio kultūros namų administratorius Valius Remeika pasidžiaugė, kad į renginį atvyko įvairaus amžiaus vaikų – nuo darželinuko iki dešimtoko. Pirmieji į sceną buvo pakviesti Saločių Antano Poškos pagrindinės mokyklos trečiokai. Mokytojos Reginos Kačerauskienės parengti konkurso debiutantai atliko Lauros Remeikienės dainą „Ruduo“. Antrasis konkurso dalyvis, trečiokas Rokas Kačerauskas išraiškingai padeklamavo Violetos Palčinskaitės eilėraštį „Besmegenis išvyksta“. Jį keitęs mažiausias konkurso dalyvis, darželinukas Augustas Štopinis konkursui pasirinko dainą „Traukinys“. Mažąjį solistą aplodismentais drąsino žiūrovai, tad jis puikiai susitvarkė su nauju iššūkiu.

Nuotraukoje: Seniūnas Algimantas Mašalas ir seniūnijos apželdinimo specialistė Vikinta Krūvelienė apdovanoja dvi dainas atlikusią Rolandą Dunauskaitę.

Sigitas KANIŠAUSKAS

Visą straipsnį skaitykite 2016-12-06 „Darbe“.

Komentuok su Facebook

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.